Z
zamantuneli4
Misafir
O galeriyi satmak isteyen üye şu anda msn listemde ekli durumda. yaklaşık 1 ay önce tam hatırlayamıyorum bana elimde, resim galerisi scripti olup olmadığını sordu, olmadığı söyledim. Kendi sitemin script ini istedi veremeyeceğimi script in zaten mevcut olduğunu ve sanalevim scriptini kullandığımı söyledim kendisine. Sanalevim scriptini beğenmediğini (!) benim sitemdeki script i istediğini söyledi.(Halbuki aynısı) Vermek istemesemde ısrar ettiği ve ihtiyacı olduğunu düşündüğümden birazda eklemeler yaptığım sanalevim scripti ni kendisine verdim. Site kuracağını ve buna ihtiyacı olduğunu söyledi. Nerden bilebilirdim ki başkasının yaptığı scripti satmaya kalkacağını? Başkası dediğim sanalevimin kodlayıcısı. Bu script ücretsizdir ve herkes kullanabilir bildiğiniz üzere. aspindir.com da da mevcuttur. Bir de benim sitemin imajlarıyla birlikte adresini veriyor. Ve benim sitemi lekeliyor. Bu adamla şu andan itibaren ilişkimi kesiyorum.
trdesktop.com
masaustukizlari.net
bu sitelerdeki galeri scripti sanalevim resim galerisi scriptidir. Bunu da belirtmek isterim.
Bu mesajı bazı arkadaşların site imajından yola çıkarak benim satmak istememi düşünmesini engellemek için yazma ihitiyacı duydum.
Yetkili arkadaş lütfen insanlar bunu okuyana kadar silme konuyu
trdesktop.com
masaustukizlari.net
bu sitelerdeki galeri scripti sanalevim resim galerisi scriptidir. Bunu da belirtmek isterim.
Bu mesajı bazı arkadaşların site imajından yola çıkarak benim satmak istememi düşünmesini engellemek için yazma ihitiyacı duydum.
Yetkili arkadaş lütfen insanlar bunu okuyana kadar silme konuyu