İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alış Popup - Splash (4 TL) yüksek kazanç

Cpatrend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1K Popup 2 TL, 1K Splash 2 TL iki reklamı aynı anda ekleyerek 4 TL kazanabilirsiniz.

KULLANIM ŞARTLARI

Reklam kodları üzerinde değişiklik ve oynama yapılamaz.Durumun tespiti halinde haksız kazanç durdurularak üyeliğiniz iptal edilebilir.

Yayıncılar sitelerinde sahte hit oluşturamaz, başka sitelerden iframe ve yönlendirme vb gibi hilelerle ile hit toplayamaz.

Reklam kodu yayıncının reklam yayınladığı sitenin bütün alanlarında açılmalıdır.

Siteye özel oluşrulan reklam kodları başka sitelerde kullanılamaz.

Reklam yayınlamak için sahip olunan her site için ayrı reklam kodu alınmalıdır.

Reklam yayınlanan sitede EXE/HTA v.b zararlı materyallar içeren paylaşımlar yapılamaz, site tamamen kullanıcıya zarar vermeyen içerikte olmalıdır.

Reklam kodlarının yer aldığı sitelerden gelen trafiğin REFERER kaydı olmak zorundadır. Gelen trafik en az %80-90 oranında arama motoru kaynaklı olmalıdır. ( Google, Yahoo , Bing , Yandex vb)

Odemeler havale/eft cepbank ve paypal ile yapılmaktadır.
Hicbir sekilde kesinti uygulanmaz.
Ödeme alt limiti
30 TL minumum bakiyeye ulaşan tüm yayıncılar ödeme talebi verebilir.
Ödeme talepleri 24 saat içerisinde gerçekleştirilir.

www.cpatrendreklam.com

iletişim :
Mail :[email protected]

Çok ilgili bir arkadaş Film sitem ile 1 haftalık deneme yapmaya karar verdik inş. uzun zaman birlikte çalışırız.

1 sitemde denedim sayımlar güzel ödeme talep ettim gün içerisinde yatırıldı. şuan için süper bi sistem :) tavsiye ederim inş da böyle devam eder

Denemeye başladım. Uzun süre çalışmak dileğiyle

Kullanmaya başladım, umarım güzel olur. Hayırlı işler.

arkadaşla reklam çalışmasına başlanmıştır güvenilir birisi tavsiye ederim

Denemeye başladım. Uzun süre çalışmak dileğiyle

Kullanmaya başladım, umarım güzel olur. Hayırlı işler.

arkadaşla reklam çalışmasına başlanmıştır güvenilir birisi tavsiye ederim

ilk ödeme sorunsuz bir şekilde alındı.

2.ödemeyide sorunsuz olarak hızlı bir şekilde aldım teşekkür ederim.

ödeme alınmıştır, güvenilir bir arkadas

arkadaşla 2 dönem çalışılmaya başlanmışdır ödemeler sorunsuz bir şekilde alınıyor tavsiye ederim

Reklam anlaşması yapıldı ilgili ve kaliteli hizmet anlayışı için teşekkürler

Arkadaşlar ben kullanmaya başladım gayet güzel ve başarılı bir ekibe sahipler çok yardımcı oluyorlar kullanmanızı tahvise ederim.

çalışmalarımız 10 gündür sürüyor ödeme talepleri gün içinde yapılıyor, ödemelerde sıkıntı yok. herkese iyi çalışmalar :)

Teşekkür ederim ilgili bir firma diyebilirim ilk görüşmede...

Bügün 16:00 sıralarında eklememe rağmen çok iyi bir şekilde kazanç sağlamaya başladım sayımları çok doğru şekilde ilerliyor hiç yoktan test edin karlı çıkarsınız diyorum başka bişe demiyorum :) iyi çalışmalar diliyorum kendisine...

Arkadaş foruma yeni üye olmuş fakat kendisiyle uzun zamandır çalışıyoruz , iş ahlakı ve kişiliği açısından mükemmel birisi ödemeler konusundada hiç bir sıkıntı çıkartmıyor
, kolay gelsin.

ödemede şuan için sıkıntı çekmediğim bir firma tavsiye ederim ödeme talep ediyorum 10 dkk geçiyor hemen hesabıma yatmış inş böyle devam eder başarılar dilerim.

Herşeyi kaldırdım tek sizin reklamlarınız mevcut ama illakı vardır bir nedeni takıntı yapmıyorum hocam splasha yöneldik denedıklerım arasında splashta şuan en iyi oldugunu belirtmek isterim umarım havuz büyüdükce aşırırı düşüşler yaşamayız ve böyle uzun bir zaman beraber devam ederiz Sizlerede bol kazançlar saolun.

Daha yeni aktive ettim bakalım nasıl olduğunu test edip göreceğiz yine yazacağım gayet kullanışlı yönetim paneli ve basit karışık hiç bir şey yok herşey kolay ve çok basit üyelik mailime düşmedi baştan fakat an itibari ile düştü mail le cevap bekledim fakat skpe ile gecenin bu saatinde ulaşabildim konuştuk bence önemli olan ulaşılabilirlik ve muhatap bulabilme inşallah uzun bir süre çalışırız. hepimize hayırlı kazançlar diyeceğim ama legalpara yani :D bol hayırlı kazançlar yinede şaka bir yana

Cpatrend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Alimlar hizli bir sekilde devam ediyor.Referanslar eklenmistir.

Hayirli kazanclar dileriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.