İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Portal + Forum sitesi yaptırılacak. İlgilenenler buyrun.

SimetRikDeLi

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mart 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar

- Girildiğinde haber siteleri tarzında bir portal açılacak fakat o kadar detaylı değil. Oyun inceleme, haberler vb bölümler olacak.

- Grafikler ve tasarımlar tamamen bana ait olacak.

- Üyelik sistemi olacak (forum ile bağlantılı) ve Admin/Editör girişi olacak.

- Haberleri ftp den değil site üzerinden eklemek istiyorum. Yetki verdiğim insanlar da editör olarak bazı bölümleri düzenleyebilmeli.

- Forum bölümü olacak. Forum sitesi klasik bir forum sitesi tarzında olacak. Yine buton du banner dı background dı bütün grafikler bana ait olacak.

- Portal blog tarzında olabilir. Site örneği olarak http://www.surrenderat20.net/ (fakat boş sayfa eklenebilmeli ve ben oraya birşeyler yapabilmeliyim yani blog değil de bir html kod veya uygulama vs gibi) Template örneği olarak ta http://businessnews.webglogic.com/index.html gibi olabilir fakat editlenebilmelidir.

- Radyo sayfası, Videolar sayfası vb olacak hepsi ayrı subdomainlerde olacak.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilirlerse sevinirim. Forumu sağolsun bazı arkadaşlar ücretsiz kurarız diyorlar fakat portal olayı işin biraz daha zor olan bölümü. Bu yüzden ücretsiz değil, işin kalitesine göre bir miktar elbette alacaktır emeği için.

İyi forumlar.


Skype: [email protected]

eklerseniz, detaylı görüşelim?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst