İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

POrtal Yapilacak

M

Mete

Misafir
istenilen özellikler aşagıdadır. istedigim ozellikleri yapabilecek arkadaslar ücretleriyle beraber konu altına yazarsalar memnun olurum.

1- Haberler 10 Tane Haber Olcak Değişen Resimli Haberler Altinda Son 5 Haber Kutucuklar İçinde Olcak

2- Şiir Olcak Bu Siir Uyeler Ekleyebilecek Saair Eklenebilecek + Sitelerden Bot Cekcek Siir Hergun

3- Ödev Olcak Ödev İçinde Ana Sayfada Bir Menu Verilecek Online Ödev Die Ayri Bir Sayfada Komple Ödev Yeri Olcak

4- Video Bölümü Olcak Bu Videolar Katagorisel Olcak Komik Dizi Filim Vs... Google Reklamlari Videonun Altinda Ve Üstünde Olmak üzere 468x60 Seklinde Olcak

5- Oyun Bölümü Olcak Bu Oyun Bölümü Kendini Sürekli Yenileyecek Bot Sayesinde Sitede Haftanın oyunu Gunun Oyunu Seklinde Olcak

6- Güzel Sözler Bölümüde Aynen Yine Olcak Sitelerden Cekicek Uyeler Arasi Ekleme Olabilecekl

7- Turkiye İlleri Olcak Bunu Belirlediğimiz Bir Siteden Veriyi Cekcek Kultur.gov.tr Sitesinden Olabilir Ordaki Turkiye Tanitimindan.

8- Diyet Bölümü Olcak bu Diyet Menusu Hem Sağlik Hemde Dİyet üzerine Güzellik üzerine Olcak

9-Mankenler Bölümü Olcak Yabanci Mankenler erkekler Bayanlar Tur Mankenler Erkekler Yabancilar Tur Bayan Mankenler

10-Forum Olcak

11-Resim Galerisi Olacak

12-Animasyonlar Komik Sesler Flashlar Olcak

13-Fıkra Masal Biyografiler

14- Tarih Bölümü Olcak Buyuk Bir Tarihi Siteden Turk tarihi Yabanci Tarihler Cekielcek

15- Cinsellik Bölümü Olcak Bu Bölümde Cinsel Konuda bilgiler Olcak

16- Programlar Bölümü Bu Bolumdede kaliteli Programlarin Hepsi Olcak Buyuk indirme sitelerinden Cekcek Bunu

17-Tvler Bölümü Gazete Bölümü Okuma Felan Canli Tv İzleme İdda Bilgileri Milli Piyango Sayısal Edevlet Menusu

18-islami Menu Olcak Bu Bölümdede İslami Konular Hakkinda Büyük Bir Yer Verilecek

19-Cep telefonu Bölümü Menusu Olcak Bu Bölümdede Cep Telefonu Temalari Melodileri Vs...

20- Hukuki Bir Menu Olcak Hukuk Konulari İçinde Olcak

21- Kitap Tanitimlari Olcak

22-İtiraflar Bölümü Uyelerin kendilerini itiraf Etcekler Ve Okiycaklar

23- Mirc irc Sohbet ile Bölümdede Bunlar Hakkinda Ayrintili Bilgi Veren Botlar hahkinda Cr Kurulumu Botlar Adonlar Vs...

24- Otomobil Bölümü Olcak Bu Bölümde Otomobil Tanitimlari Ve Resimleri Vs..

25- Motosikler Bölümü Tanitimi Ve Resimleri

25-Sağlik Bölümü Olcak Bu Konudada Sağlik Hakkinda Genel Bilgiler Verilecek

26-Ekart Olcak

dip not: Site Google Uyumlu Olcak Seo Kurulcak

M

Mete

Misafir
yanlıs bolume acmısım mod arkadaslar degistirirse memnun olurum.

captainzap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne olmayacak onları yazsan daha az sürerdi kanımca :) oh oh maşallah. her maddede bir site var gibi.

Aylar alır bu portalı yapmak. En az 6-8 milyarı gözden çıkar.

Ha ben yaparmıyım yapmam. Uzun süren işlerden hoşlanmıyorum.

Saygılar.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlık sistemi ile birlikte 7.000$ + kdv (başka bir forum sisteminin entegrasyonunda fiyat düşer, eğer forum sistemi lisanslı ise lisans ücreti eklenir), teslim edildikten sonraki 3 aylık sürede yapıyı değiştirmeyecek ilaveler ücretsizdir.

Uygulama php + mysql + smarty + xhtml birleşimi ile yapılır.

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer zamanım olsaydı yapalım derdim. 5 bin dolar civarı bir fiyata yapardım.
senin yazılarını okurken son yazdığım portal sistemini düşündüm. %50 yapısı hazırdı o yüzden 5 bin yoksa daha büyük bir rakam olurdu.
Anladığım kadarıyla büyük bir portal kurma düşüncesindesin.
Bunun için (bence) bir web programcısı ile maaş usulü çalışman daha mantıklı olacaktır.
Otomatik güncelleyecek bölümler zorlayacaktır :) Onun haricinde çok fazla bir istek yok gibi..
Siteyi yazacak arkadaşa başarılar.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mete webmaster bulmak zor pm atanlar ise bilmedikleri içinmi nedir ucuk rakam diyorlar ben 2 haftadır ariyorum bulamadım bir kac kisi var degerlendirme ediyorum ben anlaşırsam sanada haber ederim

zinan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle şunu söylemeliyim; Tamamlanırsa tutabilecek bir proje.. Fakat bunu yaptırmak için ya arkadaşların dediği gibi 1-2 maaşlı programcı tutarsın ya da 6-7bini gözden çıkarırsın..

Şahsi fikrime gelince, sadece dağınık içeriği toplamaya yarar bu sistem.Çöplüğe dönen internetteki farklı içerikteki siteleri tek çatı altında toplama çabası sanırım. Yani içinde yeni ya da farklı birşey göremedim. O yüzden programcılar açısından zor olan kısmı bunları bütün haline getirmek, alogaritma hazırlamak ve planlı çalışmak..

Vakit ve nakit konusunda sıkıntın yoksa 4 kişilik ekibimle birlikte yardımcı olmaya çalışırım..

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sistemi isteyen kişi paradan kaçmaz bence. Okadar çok okudum ki bitmedi : )

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir sisteme 10 bin de isteseler Eğer 0 dan yazılacaksa yeridir. Ne var ne yok yazmış :) ben sonunu getiremedim bıktım :) bir tek google ı unutmuş. o da olsaydı tam olurrdu bence hani böyle bir siteye bir reklam kısmı ve arama kısmı yakışır :)

mete webmaster bulmak zor pm atanlar ise bilmedikleri içinmi nedir ucuk rakam diyorlar ben 2 haftadır ariyorum bulamadım bir kac kisi var degerlendirme ediyorum ben anlaşırsam sanada haber ederim

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
katılmıyorum fakat mete ye sunu demek istiyorum birden büyük proje iyi olmaz ya tutmazsa risk alirsin once normal sekilde yaptirip baktin tutyor sonradan büyütürsün ama ciddi anlamda webmaster kıtlıgı var ne etsem napsam benmi kursa gitsemde ögrensem sorunlarınızı çözsem :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5