İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PORTAL YAPTIRILACAKTIR

EUAdvisor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
AB (Avrupa Birliği) Hibelerine müracat edilen bir proje için 2 adet site yaptırılacaktır. Siteler hakkında gerekli bilgi verilmeyecektir. Aşağıdaki sitelerden yola çıkarak teklif alınacaktır. Site içeriği ile ilgili kesinlikle bilgi istemeyin.

1. http://www.turkticaret.net/main.php (Blog sistem olacak)
2. Sağlık alanında bir site olacak. www.robotlokman.net projemizin bir parçası olacak. Sizin yazdığınız site daha sonra yapay zeka sistemine çevrilecek

Başvuru şartları.
1. Tekliflerinizin kabul edilebilir rakamlarda olmasına dikkat ediniz. Unutmayınız ki sizin dışınızda da teklif verecekler olacaktır.
2. Sitelerin tasarımı ve yazılımında hepsi birden söylenmeyecek. Modül modül yazacaksınız. Modüllerin sisteme eklenmesi wp joomla gibi yönetim panelinden yapılacak.
3. Siteyi yazan webmaster siteye 5 yıl boyunca kendi yazdığı kodlarda hek yöntemi kullanmadığını tahüt edecek.
Kabuller Akademisyenlerimiz tarafından kodların incelenmesi sonucunda kabu onayı verilecek.
Kabul Onayların süresi maksimum 1 aydır.
Grafiğinden yazılımına kadar sorumlu olmak şartı buşunmaktadır.
Ödemeler kabullerden sonra modül başına yapılacaktır. Sırada hangi modül olacağı ile ilgili bilgi kesinlikle verilmeyecektir.
Yazdığı sitenin kodlarını kimse ile paylaşamaz hiç bir yerde bilgi açıklamaz

AB projemize partner olma tekliflerine kesinlikle kapalıyız.

Tekliflerinizi [email protected] mail adresine en az 5 referans site belirterek gönderiniz. Teklif verenler konuda teklif verdiklerini lütfen yazsınlar. PM den boşuna yazmayın cevaplandırılmayacak. Sadece mail başvurularına cevap verilecek

Furnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Wordpress ile bir index isterseniz yapabilirim

-FoReX-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle sitende ne tür bilgi yayınlayacaksın yani içerik olarak değil tarz olarak yani resimlerden oluşan haber girmek istiyorum galeri olacak, duyuru olacak, ayda bir mail atacak.....vs gibi bunları belirtmeden teklif verilemez.

Bunları belirtirsen Herşey olurda

madde 3. Site garantisi 5 yıl olacak 5 yıl boyunca siteye zarar gelmeyeceğini noterden taahhüt edecek.

bu maddeyi taahhüt eden kişi dolandırıcıdır :)

EUAdvisor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1. Örnek siteyi verdim. Sanırım bir fikir vermiş olmalı
2. Madde 3 yanlış mı ifade edildi bilmiyorum ama amaç site yazanın yazdığı kodlardan sorumlu olmasıdır. Bu ifade edilmek istendi. Uayrınız üzerine 3 üncü madde düzeltildi

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Normal piyasasında 15.000TL gibi bir rakam yapılır sanırım. Burda istediğinizi yapabilecek biri bulabilmeniz zor.

-FoReX-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim uyarınız için

Ekleme:

Çok enteresan. 250 TL teklif geldi şimdi. Ne dersiniz.

Çok ilginç;

Tam olarak ne modülü yazacağını bilmeden nasıl teklif veriliyor anlamadım?

Ben teklif vermedim örneğin çünkü ne yapacağımı bilmeden fiyat biçemem. Sizide kandırmak istemem.
Fiyat vermem için ne tür fonksiyonellikte site istiyorsunuz bunu bildirmeniz gerekiyor. pm ilede bildirebilirsiniz.

Sizin işinizin yazılım tarafından en önemli yönü modül modül sitenizi istemeniz. Yapılan bir modül sonrası diğer istediğiniz modüllerin nasıl ve ne kadar kolay entegre olacağını bilmeden konuşulamaz. Yazılan sisteme istediğiniz diğer sistem entegre olmuyor olabilir yada olması için çok işçilik istiyorda olabilir..

BU şekilde ne yapacağını bilmeden teklif veren kişi ile iş yaptıktan sonra muhtemelen şikayetim var bölümünde bir konu açacaksınız yakın zamanda:)

EUAdvisor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
2.000 - 2.500 Tl Herşey İçinde, Hazırlayıp Verebilirim. (Host - Domain Dahil)
Her Türlü heklenmeye Karsı Tam Koruma , Site Açıkları Kapatımı Konusunda Eksıksız Bir Görev Sergilenebilir.
Hazırlıyacak olacagım site'ye 5 Yıl Boyunca Kefil Olabilirim.
Her Türlü Sorunla Karsılasmanız Üzerine Tam Destek Verebilirim.
İşim bu .

Daha Detaylı Konuşmak İçin Ve Ciddi İseniz;
P.m Atabilirsiniz.

Arkadaşım ciddi olmasam burda oturupta bu kadar detaylı bilgi verip konu açmam.. Dediğim pm kullanmayacağım bu konuda. Teklifinizi iletişim bilgileriniz ile birlikte [email protected] adresine mail atınız. Referans sitelerinizi de yazınız lütfen

Ekleme: Konu günceldir. Teklif alımlarına devam edilmektedir. Unutmayınız ki en düşük teklifi verene verilecektir ancak iş sözleşme ile yaptırılacaktır. Bu işte tecrübesi ve deneyimi olanların teklif vermesini rica ederiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.