İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Post Atacak Kişi Aranıyor.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Toplam 3000 tane konu açtırılacak(Smf forumdur.). 1 ay sürecek yani her gün 100 konu açılacak. 15 gün sonunda yarısı ödenecek paranın 15 gün sonrasında kalan yarısı ödenecek. Bu şartlar altında çalışabilecek arkadaşlar msn adresimden veya mail yoluyla(msn ile aynı) ulaşıp tekliflerini bildirirlerse sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.

MsiDestek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
%50 peşin %50 peşin düşünürseniz iş bende. teklifide size bırakıyorum.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Dediğimin aksi söz konusu değildir arkadaşlar. %50 iş ortası, %50 iş bitiminde. PM kutusunun doluluğu yüzünden kusuruma bakmayınız. Şimdi pm atabilirseniz geri dönüş yapmaya başlarım. İlginiz için teşekkürler.

ademoz05

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dediğimin aksi söz konusu değildir arkadaşlar. %50 iş ortası, %50 iş bitiminde. PM kutusunun doluluğu yüzünden kusuruma bakmayınız. Şimdi pm atabilirseniz geri dönüş yapmaya başlarım. İlginiz için teşekkürler.
3000 postu 1 günde atabilirim isterseniz.

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Sigorta yapıyormusunuz bir aylık, eğer yapıyosanız ben çalışabilirim :)

<özelmesajatmayaüşendim> Msn'mi açmıyorsun benimi engelledin ? </özelmesajatmayaüşendim>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.