Post güncelleme hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Bildiğim kadarıyla 14 günden eski postlar sahipleri tarafından güncellenemiyor.

Şöyle bir ihtiyacım oldu mesela. http://forum.iyinet.com/internetten-para/122986-upload-karsiligi-odeme-aldigim-yerler-2-a.html adresindeki birinci mesajı editlemek istiyorum çünkü anlatımını yaptığım file hosting sitelerinden birisi artık ödeme yapmıyor. Çok daha yeni ve kazançlı sistemler devreye girdi ve bunları ilk mesajdan tanıtmak istiyorum. Şu durumda bu mesajı güncelleyemediğim için iki ihtimalim var.

1- Mesajı raporlayıp isteklerimi moderatör arkadaşlara iletip onların başını şişirebilirim.
2- Durumla ilgili yeni bir konu açıp gereksiz konu kirliliğine yol açabilirim.

Halbuki bunlar yerine ilk mesajı hep güncelleyebilsem ne güzel olurdu değil mi?

Saygılar sunarım.

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Bence haklısınız, trgy geldiğinde ilgilenecektir diye düşünüyorum.

X

Xman

Misafir
1. Seçeneği kullanabilirsiniz, bizim görevimiz zaten bu tür taleplere cevap vermek.

Ayrıca bu konuda fazla birşey yapılabileceğini sanmıyorum belli bir süre sonra mesajların editlenmesi diğer kullanıcılar ve konuyla ilgili sıkıntılara yol açabilmektedir.

T

trgy

Misafir
Bununla ilgili 1-2 kere açaıklama yaptım. Rapor seçeneğini kullanabilirsiniz ne şekilde düzeltileceğini yazabilirsiniz.

Bunu uygulamamızın sebebi, birisi kavga ettiği zaman yazılarını silebiliyor ve bu bizim index kaybımıza ve bilgi kaybımıza neden oluyor o yüzden 3 günlük süresi var konu açanın.

eglennet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bununla ilgili 1-2 kere açaıklama yaptım. Rapor seçeneğini kullanabilirsiniz ne şekilde düzeltileceğini yazabilirsiniz.

Bunu uygulamamızın sebebi, birisi kavga ettiği zaman yazılarını silebiliyor ve bu bizim index kaybımıza ve bilgi kaybımıza neden oluyor o yüzden 3 günlük süresi var konu açanın.

Katılıyorum aynen,Ama bazı bölümlerde editlemeye açılabilir olmasi gerekmez mi ?
Satış konularında mesela.. güncelleme yapılacak konularda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5