İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PPD (Download başına kazanç) | Küçük boyutlu dosyalardan

filepai

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba, sizlere filepai.com'u tanıtıyorum. Filepai, tamamı Türk olan bir ekip tarafından geliştirilen, yeni bir dosya paylaşım sitesidir.

Öncelikle, bu sistemde kesinlikle premium satmak zorunda kalmayacaksınız. Onun yerine dosyayı indirmek isteyen kullanıcı karşısına gelen bir anketi doldurmak zorunda olacak. Bu anket kimi zaman sadece bir email onaylanması iken, kimi zaman PIN submit dediğimiz telefon onayına, kullanıcının karşısına gelen bir "offer"'ı seçmesine kadar uzanıyor.

Sistem “Pay per download = İndirme başına ödeme” üzerine kuruludur. Yüklediğiniz dosyaların çeşitli ortamlarda tanıtımını yaparak indirilmesini sağlarsınız ve para kazanırsınız. Dosya boyutlarında herhangi bir sınırlama olmayacak, ister 1kb dosya yükleyin, ister 100mb, dosyanız indirildiği anda bakiyeniz hesabınıza yüklenir.

Çok önemli not : Bu sistemde bakış açısı farklıdır, önceki mesajlarımda dediğim gibi insanların uğruna bu offer'ları geçebilecekleri türden dosya paylaşmalısınız. Atıyorum bu sabah çıkan filmi bir yere yükleyip rar şifresini paylaştınız, yüksek bir geri dönüş alamazsınız. O yüzden sadece vvarez paylaşım olarak düşünmeyin, her türlü şey olabilir.

Güzel bir niche (alan) bulan arkadaşlar, dosyalarından %5 gibi bir geri dönüşüm sağlayabilirlerse (1000 ziyaretçi/50 download) filesonic/wupload gibi eski sitelerin PPD'sini aratmayacak rakamlar kazanabilirler. Hem de TBlar dolusu dosya yüklemeye gerek kalmadan !

Konuya uzun uzun yazmak yerine, sizlere iki adet PDF dosyası sunuyoruz. Aklınıza gelebilecek tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

DÖKÜMAN-1

PDF belgesinde yer alan alt başlıklar:

-filepai nedir ?
-Sistem nasıl işliyor ?
-Hangi tür dosyaları paylaşabilirim ?
-Dosya saklama süresi nedir ?
-Ödeme kanalları
-Referans sistemi nasıl işliyor ?
-Filepai yasal mı ?
-Alt ödeme limiti nedir ?
-Ödeme ne zaman yapılıyor ?
-filepai kullanım şartları

DÖKÜMAN-2
Para kazanma kılavuzu ve ipuçları
PDF belgesinde yer alan alt başlıklar:

-Başlamadan önce ihtiyacınız olan şeyler
-Dosyalarınızı yayınlayabileceğiniz yerler
-Kullanıcıları ikna etmek
-Yapabileceğiniz paylaşım türleri
-Filepai ile devamlı olarak para kazanabilirsiniz. Nasıl mı ?
-İşinize yarayabilecek programlar

08.02.2013 tarihinde yazdığım yeni döküman, ipuçları ve işinize yarayabilecek yeni bilgiler içeriyor. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.


Aktivasyon anında değildir, tüm üyelik başvuruları onay sürecinden geçmektedir. Siteye üye olurken "promotional method" bölümüne "iyinet.com" yazarsanız sevinirim, böylece üyeliklerinizi hızlı bir şekilde onaylarız ve filepai ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

filepai

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
Konuya mesaj yazmayalı epey uzun bir süre olmuş, bu süre boyunca FilePai'de birçok güncelleme yaptık, birçok özellik ekledik.

-Artık dosya bazında günlük tekil ziyaretçilerinizi görebileceksiniz.
-Widget oluşturabilme seçeneği
-Ana sayfayı Türkçeleştirdik.
-Ticket sistemi ekledik.
-Türkiye'de yaşayan üyelerimiz için direk banka hesabına gönderme seçeneği ekledik, sizi webmoney-paypalla uğraştırmıyoruz.


-----------
Çok yakında üye panelini de Türkçeye çevireceğiz.

Son bir aylık süreçte aramıza katılan oldukça az Türk webmaster var, bu sayının artması dileğiyle konuyu güncelliyorum.

FileHosting piyasasının can çekiştiği şu günlerde FilePai'ye de bir şans vermeniz dileklerimle mesajımı noktalıyorum. Herhangi bir sorunuz olursa direkt olarak [email protected]'dan, forum üzerinden veya üye olduktan sonra ticket sisteminden ulaşabilirsiniz.
 

r3LLi7

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Temmuz 2010
Mesajlar
486
Reaction score
2
Konum
Çorum
Konuyu yazandan başka ödeme alan arkadaş var mı varsa yazabilir mi acaba ? :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst