Site adresi:RapFm - Rap FM Radyo
Sitenin aylık getirisi : Reklam Falan Hiç Koymadım
Sitenin aktif olduğu süre:
Domain başlangıç tarihi :18/07/2011
Domain bitiş süresi :18/07/2012
Site için istenen fiyat : 10$
Kategori, sitenin içeriği nedir: Rap AlbümVe Radyo
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pagerank 1
Hosting dahil midir değil midir: Hosting Yok Blogger Kullandım
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Hayır Sadece Domain
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Hayır Yok
Özel notlar : İlk Ay Sadece Kendimiz Saglam Bir kadroyla rap fm radyoyu sunmaya başlamıştık.Facebook gibi sosyal aglarda Uzun süre konuşulduk. [RapFm'i acın arsiz bela cıktı gibi] İlk Zamanlar Sayyacı kullanıyorduk günlük En az 550-1200 Tekil hitle sitemiz devam ediyodu. Ama kaldırmak zorunda kaldık. Siteyi Aldıgım hafda PR:1 Yaptık. İnşallah PR:2 Olacak : ) Siteyle ilgilenemiyorum Satmak istiyorum. 10$ gibi ucuz bi fiyat istiyorum.
Ödeme Paypal Yoluyla istiyorum. İletişim PM Atabilirsiniz
Sitenin aylık getirisi : Reklam Falan Hiç Koymadım
Sitenin aktif olduğu süre:
Domain başlangıç tarihi :18/07/2011
Domain bitiş süresi :18/07/2012
Site için istenen fiyat : 10$
Kategori, sitenin içeriği nedir: Rap AlbümVe Radyo
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pagerank 1
Hosting dahil midir değil midir: Hosting Yok Blogger Kullandım
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Hayır Sadece Domain
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Hayır Yok
Özel notlar : İlk Ay Sadece Kendimiz Saglam Bir kadroyla rap fm radyoyu sunmaya başlamıştık.Facebook gibi sosyal aglarda Uzun süre konuşulduk. [RapFm'i acın arsiz bela cıktı gibi] İlk Zamanlar Sayyacı kullanıyorduk günlük En az 550-1200 Tekil hitle sitemiz devam ediyodu. Ama kaldırmak zorunda kaldık. Siteyi Aldıgım hafda PR:1 Yaptık. İnşallah PR:2 Olacak : ) Siteyle ilgilenemiyorum Satmak istiyorum. 10$ gibi ucuz bi fiyat istiyorum.
Ödeme Paypal Yoluyla istiyorum. İletişim PM Atabilirsiniz