PR 3 - 1,5K hitli siteden reklam alımı var

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
21 Eylül 2011
Mesajlar
124
Tepki puanı
0
Konum
erzurum
Bulunduğu Yer : Sidebar (Yan Menü) Boyut : 250×250 Fiyatı : 20 TL/Aylık
—————————————–
Bulunduğu Yer : Sidebar (Yan Menü), Ana Sayfa Boyutu : 125×125 Fiyatı : 15 TL/Aylık
—————————————-
Sponsor Yazı : 20 TL/ Bir sefer
—————————————-
Bulunduğu Yer : Üst Alan Boyutu : 768×90 Fiyatı : 25 TL/Aylık

Site : WebAilesi
PR : 3
Alexa : 697 K (9 Kasım)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Haziran 2005
Mesajlar
7,037
Tepki puanı
53
Bir an düşündüm ancak reklam alanları çok karışık. Twitter, facebook beğen butonu vs gibi tonla şey arasında verilecek bannerın farkında bile olmaz insanlar.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
21 Eylül 2011
Mesajlar
124
Tepki puanı
0
Konum
erzurum
siteyi düzenlemekteyim, sizin tavsiyelerinizi bekliyorum
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Tepki puanı
93
Konum
Kocaeli
Tavsiye: sitede reklamdan başka şeylerde olsun. Bu resmin haricinde sağ sidebarda 125*125 reklam alanı, bide post sonunda iki adet büyük kare reklam alanı daha var. Sağ sidebarda altlarda bir reklam daha var.

Siteye giren ziyaretçiler kaç sn kalıyor sitede ? Analtcs veya flash counter ile bir ölçün üstadım, çok büyük bir oran girdiği gibi çıkıyordur siteden. 9 reklam çok fazla bu siteye, ulusal gazetelerin haber siteleri bile post sayfalarına bu kadar reklam olmuyor.

Bence hepsini kaldırın, sadece burdan gelecek reklamları ekleyin, hitiniz güzel, pr de var sanırım, konu başlığınıza ekleyin site pr nizi, talipler gelecektir ;)

 
Geri
Üst