Site adresi:www.davetsiz.org
İstenen minimum fiyat:50
Sitenin açılış tarihi:10 HAziran 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: Şu An boş
Günlük hit sayısı, kaynak link: Tahmini 400+ Civarı
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahilmidir: Evet Dahildir
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır yok
Arkadaşlar site ile ilgilenemiyoruz ... hostu ve domaini ile birlikte şok bir fiyata satıcam sadece domain için 30 ytl teklif almıştım ama veremem o fiyata hostu domaini ile sizindir site 100 mb alan 3 gb trafik var hostunda
TEk fiyat 50 ytl dir ilgilenenler pm Atsınlar yada [email protected] adresinden bize ulaşabilirler
forum sitesi denemesi toplist denemesi en sonunda video sitesi denemesi yaptık video da başarılı olduk fakat daha sonra yeni bir site açınca ilgilenemez olduk çok güzel bir domaini var ayrıca PR : 3 Arkadaşlar umarım anlıyorsunuzdur beni ilgilenmeyen arkadaşlar ciddi olmayan arkadaşlar PM atmayın lütfen..
İstenen minimum fiyat:50
Sitenin açılış tarihi:10 HAziran 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: Şu An boş
Günlük hit sayısı, kaynak link: Tahmini 400+ Civarı
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahilmidir: Evet Dahildir
Banlı olduğu sponsor varmı: hayır yok
Banlı olduğu arama motoru varmı: hayır yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hayır yok
Arkadaşlar site ile ilgilenemiyoruz ... hostu ve domaini ile birlikte şok bir fiyata satıcam sadece domain için 30 ytl teklif almıştım ama veremem o fiyata hostu domaini ile sizindir site 100 mb alan 3 gb trafik var hostunda
TEk fiyat 50 ytl dir ilgilenenler pm Atsınlar yada [email protected] adresinden bize ulaşabilirler
forum sitesi denemesi toplist denemesi en sonunda video sitesi denemesi yaptık video da başarılı olduk fakat daha sonra yeni bir site açınca ilgilenemez olduk çok güzel bir domaini var ayrıca PR : 3 Arkadaşlar umarım anlıyorsunuzdur beni ilgilenmeyen arkadaşlar ciddi olmayan arkadaşlar PM atmayın lütfen..