İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pr 4 video sitesi domain ve script

canaki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain ve scripti birlikte satacam hostingde linklerimi 1 ay kaldırmayan herkese hediye olarak veriyorum

*Domain Adı :Komik Videolar - video izle, komik videolar, komik video izle
* Bitiş Tarihi : 04/02/2009
* Registar : turkticaret
* Transfer Ücreti : turk ticaret firmasinda bedava
* Minimum Fiyat: 100 $
* Başlangıç fiyat: 70 $
* Minumum artış: 5 $
* Bitiş Tarihi : son tekliften 24 saat sonra
* Hemen Al : 130 $
* Özel Notlar : sadece paypal ile calisiyorum banka havalesi yapmayi dusunenler kesınlıkle teklıfte vermesınler pmde atmasınlar

script icinde 40 dolar istiyorum tek fiyat .htaccess dosyasinda duzenleme yapmak gerekiyor sadece bu sorunu bilerek aliyorsunuz okumadan satin alanlara para geri verilmez

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
.gen.tr alan adları satılamaz ki, çünkü nic.tr üzerinden alan adının transferi diye bir şey söz konusu değil. Diğer webmaster sitelerinde .tr uzantı satışlar yasaklanmıştır. Çünkü biri nic.tr'ye seni şikayet ettimi domainin o an kapatıyorlar.
Amacım konuyu baltalamak değil, benim de .gen.tr uzantılı alan adım var ve çok çok iyi bir teklif gelmişti. Ona satayım dedim az daha domainimi kapatıyorlardı.
Bu yüzden satıcıya bilgilendirme amaçlı yazdım mesajı

canaki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.gen.tr alan adları satılamaz ki, çünkü nic.tr üzerinden alan adının transferi diye bir şey söz konusu değil. Diğer webmaster sitelerinde .tr uzantı satışlar yasaklanmıştır. Çünkü biri nic.tr'ye seni şikayet ettimi domainin o an kapatıyorlar.
Amacım konuyu baltalamak değil, benim de .gen.tr uzantılı alan adım var ve çok çok iyi bir teklif gelmişti. Ona satayım dedim az daha domainimi kapatıyorlardı.
Bu yüzden satıcıya bilgilendirme amaçlı yazdım mesajı

cok tesekur ederim uyarınız icin satis iptal edilmistir sadece scripti almak isterseniz fiyat isteyiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.