- Reaction score
- 0
arkadaşlar bu sabah pr 1 sitem pr 3 olmuş alt sayfalari pr 1 olmuş 1 saat sonra yine eskisi gibi pr 1 olmuş noluyor böle
Ne is anlamadim, EstetikMerkezleri.com 2'den 1'e indi, hic uzerine dusmedigim ArapcaSozluk.com alt sayfalari 2 olmak uzere anasayfasi 3'e cikti. Biri bana anlatsin nasil oluyor bu is?
Insallah PR Update oncesi gecici dalgalanma dedikleri seydir bu.
Google bundan önceki güncellemelerinde de yapti bunu, link sitelerinin PR degerini düsürdü. Dogal linkleme olsun millet kendini sadece linksitelerine dizinlere eklemesin diye. Yeni bir olay degil yani.
Neden herkes pr le siralamayi bir tutuyor anlamiyorum. Google uzun zaman oldu PR i siralamadaki etken olarak oranini azaltti. Iceriginiz, sitenizin hiti (google dan gelen hiti google da sayiyor), size verilen linkler, size verilen linklerin kalitesi , ziyaretcinin sitenizde gezinme süresi (adsenseden ölcüyor veya google aramadan gelip geri tusuna basan kisilere göre bakarak) bütün bunlar etken.
PR demek sadece siteniz icin bir ölcüdür ama üste cikmak icin en önemli ölcü degildir. Öyle olsaydi millet yüksk PR'li sitelerden link alir her kelimede cikardi üste.