İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pr Update Yakinlasti Sanirim

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yavaş yavaş güncelleniyor sanırım, ben google toolbar'dan baktım, 0 diyordu

tebrik ederim, darısı bizim başımıza :)

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
0 dan 4 olur benimde bir sitem bu güncellemede 0 dan 4 olacak, 5 zorluyo 4.1 de falan 4,5 yapabilirsem 0 dan 5 e çıkacak 2 aylık domain

gatasi.com toolbar da 4/10 olmuş

darısı bizim başımıza

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gecen seferki gibi olacak yine millet yine tutuştu güncelleme güncelleme diye
bi kaç gün bi kaç sitelerin pr değerlerinde oynama olabilir ama güncelleme nisanın ilk haftasından önce olmaz ( diye dusunuyorum ) :)

Paranoia

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PR güncelleme başladı. Bir arkadaşımın sitesi şu an pr4 Gösteriyor :) Ama tam olarak herkese atanmadı sanırsan yeni değerler

psycho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kısım kısım sanırım PR güncellenmeye başlamış, bu arada arkadaşlar o kadar emin konuşuyorlar ki bazılarınız isim vermek istemiyorum :) görende google tahminatör ya da google editörü sanıcak, arkadaşlar değerlere göre hareket etmek çok yanlış birşey googlenin vereceği değer hiç belli olmaz sohbet sitesine ilk zamanlar pr 5 gelicekti ilk güncellemede hiçbirşey gelmedi, 2.ci güncellemede ise PR değeri 4 geldi yani kesin birşey söyleyemeyiz. şu gelicek ya da şu gelicek gibi...

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google son gün bile pr degerini degistirebilir. O yüzden kesin 5 kesin 4 demek dogru olmaz.

Y

Yamaha

Misafir
zaten bir pr rüyasi almis basini gidiyor bir webmaster ne icin pr ye onem veriyor anlamis degilim eger maksat google de ust siralara tirmanmaksa sunu diyebilirim pr nin hic bir etkisi yok pr 0 domainlerin kaliteli kelimelerde ilk sayfaya kafaya girdigini biliyorum o yuzden bu pagerank in populeritesinin bittigini dusunuyorum

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
biran önce bitse tamamen , her pr dönemi habire kontrol etmekten sıkılıyorum :]

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benit hitlerim bugün itibariyle eskisine döndü. Hatta dahada artti diyebilirim. Teorim dogrulandi sanirim. Dalgalanma sonucu önce azaldi ve eskisinden simdi daha da cok.
Ama sitem 1 seneden fazla online.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benit hitlerim bugün itibariyle eskisine döndü. Hatta dahada artti diyebilirim. Teorim dogrulandi sanirim. Dalgalanma sonucu önce azaldi ve eskisinden simdi daha da cok.
Ama sitem 1 seneden fazla online.

iyide PR guncellemesi bitmediki :) guncelleme bittikten 2 hafta sonra duzeliodu - demissin ... Hatta PR ler guncellenmedi bile. demekki bizdeki dususler baska sebepten :D

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Daha 20 gun var PR guncellenmesine....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.