İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pr Update Yakinlasti Sanirim

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyide PR guncellemesi bitmediki :) guncelleme bittikten 2 hafta sonra duzeliodu - demissin ... Hatta PR ler guncellenmedi bile. demekki bizdeki dususler baska sebepten :D

Google dance tan kaynaklaniyor. Hitler henüz stabil degil. Pr ler güncellensin o zaman ak koyun kara koyun belli olur ;)

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
PR güncellemesi ile ilgili bu dönemdeki bir sürü konu oldu hepsini takip etmekte zorlanıyoruz. lütfen konu açarken dikkat etsek + yönetici arkadaşlar konulari birleştirseniz gerçekten daha saglıklı olur

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
işte buranin iyiligi icin diyorum bende :) yoksa orada mesaj atardık

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
PR güncellemesi ile ilgili bu dönemdeki bir sürü konu oldu hepsini takip etmekte zorlanıyoruz. lütfen konu açarken dikkat etsek + yönetici arkadaşlar konulari birleştirseniz gerçekten daha saglıklı olur

Konunun basligina ve benim yazdigim ilk mesaji okursan digerlerinden farkli oldugunu anliyabilirsin. Prler güncellendi diye birsey yazmadim. Yaklastiginin belirteleri mi diye sordum.
Ayrica dünkü cocuk degilim forumda arama yapmadan zirt pirt konu acayim ;)

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim bir pr5 domain pr0 oldu. geçici bir güncelleme dalgalanması olmasını ümit ediyorum. bakalım hayırlısı...

Quasi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim sitelerimden 2 side pr 3 e yukseldi bugun darisi diger sitelerimin basina:)

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
PAgerank güncelllenmesindede hepinizin hiti düşüyor demekki e dogru insanalrpagerank güncellemesi oldugunda arama yapmıyor :)

oneself

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten bir pr rüyasi almis basini gidiyor bir webmaster ne icin pr ye onem veriyor anlamis degilim eger maksat google de ust siralara tirmanmaksa sunu diyebilirim pr nin hic bir etkisi yok pr 0 domainlerin kaliteli kelimelerde ilk sayfaya kafaya girdigini biliyorum o yuzden bu pagerank in populeritesinin bittigini dusunuyorum

yanlış düşünce PR değerin düşükse .. google seni o kelimede ilk sırada çıkarır ama bir süre sonra domain filtrelemeye alınır . sonra o filtreden çık çıkabilirsen :) kimisi sandbox diyor . kimisi google hell diyor . - 300 -90 bilmem bi sürü ceza ismi .. yani pr değeri olmayan domainler google için biraz daha önemsiz PR (Google PageRank) ın önemi de burada .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.