İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pr Yükseliyor ve Alexa Düşüyor, Acil Yardım!

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Arkadaşlar, bir sitem var ve iki önemli sorun yaşıyorum, lütfen yardım edin:

Sitemi Alexa'ya kaydettim ve Alexa puanım git gide düşmeye başladı, ilk başlarda çok yüksek ve iyiydi, 25 milyon puanım vardı fakat şimdi 330 bine geldi. Nasıl yükseltebilirim? Alexa'ya mail attım cevap vermediler.

İkincisi de, PR dedikleri şey, sanırım sitemin uyarılma seviyesiymiş, ne kadar yüksek olrusa o kadar kötü, 10 olunca kapatacaklarmış sitemi. Sitemi ilk açtığımda PR 0 idi, yani hiç sorun yoktu, sonra 2 oldu, sonra 3 ve sonra 4 ve şimdi sıkı durun, 5 yapmışlar!

B u gidişle sitem kapanacak. Lütfen sitem kapanmadan bana yardım edin :(

Şimdiden teşekkürler...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
karluk, kaç gündür uyumuyorsun, ilacını al ve yat, bayan izabella ile görüştüm dün gece, yine panik atakların baş göstermiş, unutma, hergün alacaksın o hapları

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
O küçük kırmızı olanları mı? Ama onlar uğur böceği ve sürekli elimden kaçıyorlar, ben de içmiyorum kiiiii :)

[YOUTUBE]jReNeEHH2lQ[/YOUTUBE]

karluk, kaç gündür uyumuyorsun, ilacını al ve yat, bayan izabella ile görüştüm dün gece, yine panik atakların baş göstermiş, unutma, hergün alacaksın o hapları

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Alexa konusuna üzüldüm gerçekten de. Site adresini verirsen bu konuda yardımcı olmak isterim. Puanı yükseltmek için Google'a spam şikayetinde bulunabilir, site filtreye girsin diye backlink spam yapabilirsin. Siteyi bir kaç haftalığına kapatmak da kesin çözüm olabilir.

Pr için de sitene banlı bir sitenin linkini ekle. Bunu bir form ile Google'a bildirirsen bir haftayı bulmaz pagerank tekrar sıfırlanır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yardıma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tamam olrig sen yeterki sinirlenme, halledicez bu sorunu
samanpanı gören var mı

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Sitem http://www.bodyekrem.com adresinde ikamet etmekte. Spam olayını denedik, hatta benden sonra 3 arkadaş daha şikayet etti, zaten siteyi düzenli olarak şikayet edenler var ama bir türlü kapatmadılar. Backlink spam yapacak bir arkadaşla görüşmelerim sürüyor, çok para istedi... Başka bir yolu yok mu?

Banlı site yöntemini de deniyorum, hatta virütik ve dolandırıcı siteler eklersem daha garanti olabilir.

İlginize çok teşekkür ederim :) Uğurböceklerinin de size selamı var bu arada, demin birisi bana canım abim deyip yanağımdan öptü :) çok sevimliler, bir görseniz!.. :)

Alexa konusuna üzüldüm gerçekten de. Site adresini verirsen bu konuda yardımcı olmak isterim. Puanı yükseltmek için Google'a spam şikayetinde bulunabilir, site filtreye girsin diye backlink spam yapabilirsin. Siteyi bir kaç haftalığına kapatmak da kesin çözüm olabilir.

Pr için de sitene banlı bir sitenin linkini ekle. Bunu bir form ile Google'a bildirirsen bir haftayı bulmaz pagerank tekrar sıfırlanır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yardıma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Bence hemen hepbirlikte ddos saldırısı yapmalıyız :( böyle acil durumlarda işe yarıyor ...

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Siteyi bana devredersen gerekli çalışmaları yapabilirim. Karşılığında birşey istemiyorum üstüne 75 kuruş veriyorum. Soğuk su alman için.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Arkadaşlar, gerçekten çok güzel çözüm önerileri geliyor, iyi ki bu forumdayım diyorum işte böyle durumlarda.

Hepinizden Allah razı olsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.