İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PR2 siteme Dizin sitesi

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Merhaba arkadaşlar, PR2 olan blog sayfama dizin sitesi kurmayı düşünüyorum bu konuda bir makaleye rastlamadım sorularım şu şekilde.

Link çıkışı olacağından bana zararı olur mu?
Olursa eğer Genel olarak dizin sitesi yapanların hepsi neden bile bile yapıyor?
Zararı olmazsa eğer dikkat etmem gereken şeyler nelerdir sizce?

Şimdiden teşekkürler..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
link çıkışlarından zarar görseydi şimdiye dmoz gümlerdi :D
ortalıkta bi sürü dizin var, bence dizin yerine daha ekşın bişeyler düşünebilirsin, mesela sitene sadece link yerine, özgün makale+konu sahibinin sitesininn linkini tek link olarak ver iki tarafta kazansın. Ama makaleyi başka yerlerde yayınlatma sadece sende olsun taslak olarak böyle ama sen dilediğini yap yine de

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
link çıkışlarından zarar görseydi şimdiye dmoz gümlerdi :D
ortalıkta bi sürü dizin var, bence dizin yerine daha ekşın bişeyler düşünebilirsin, mesela sitene sadece link yerine, özgün makale+konu sahibinin sitesininn linkini tek link olarak ver iki tarafta kazansın. Ama makaleyi başka yerlerde yayınlatma sadece sende olsun taslak olarak böyle ama sen dilediğini yap yine de

Aslında çok güzel düşünce.. Valla bak aklıma yattı ya, buna uğraşayim ben :p

Link çıkışı konusunda şunu sorayim ozaman Link çıkışlarını google yakaladığı zaman mı problem oluyor? Neden herkes istediği kadar link satmıyor yani bi zararı var ki satmıyor onu diyorum :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
link satışına direk olarak google botları karışsaydı satın alınan linklerle karşı taraf çok kazanmıştı. Google mühendisleri son yıllarda kendileri karışmaya başladı link işlerine, binlerce link satabilirsin ama mühendis beyler duymasınlar çok kızarlar :D ne varsa sanki link satışında (bi zamanlar duyduğum veya yanlış duyduğum bi habere göre google.com.tr ve w3 arasında link satışımıydı onun gibi bi mevzu olmuştu google türkiye prsi 0 olmuştu :D) ama sen dediğimi yap, sen yapmazsan ben yapıcam :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
yeni nesil sitecilik:D
proje adamımıyım neyim :D

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
yeni nesil sitecilik:D
proje adamımıyım neyim :D

Bende de bir kaç tane proje var ama Allah'ın izniyle okul bittiği vakit gerçekleştirmeye çalışacağım hepsini..

Ben dizin olarak düşünmüştüm ama sade ve profesyonel bi kodlamayla (veya script bulursam güzel editlerim) dediğin sistemi yapacağım..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
hadi sana iyi düşünmeler, benden bu kadar, siteyi açarsan haber uçur bakayım bi projeme :D:D:D:D:D:D:D
iyi sabahlar

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
haha, tamam teşekkürler sana da iyi sabahlar :)

sorumun cevabını bi kaç kişiden doğrulayalım yine de.. :p

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
hocam makale daha mantıklı duruyor, ama sadece alexa yükseltmek için yapacaksan bence yapma derim ama sen bilirsin tabi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.