Site Adresi: Datcarehberi.net
Başlangıç Fiyat: 200 TL
Minimum Artış: 5 TL
Hemen AL Fiyat: 450 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Yok (Reklam Konulmadı)
Sitenin Kategorisi: Ülkemizin en güzel yerlerinden biri olan datça turizm beldesi ve şehir rehberi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 100 - 2K
Site Analiz Bilgileri:
Google PageRank2
Google Indexi140
Google Görsel Indexi241
Google Backlink1
Satışa Hosting Dahilmi?: hayır (2 ay idare edilebilir)
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet (wordpress )
Domain isimtescil dedir.
Özel Notlar: Kaliteli bir içeriğe sahiptir. Tüm konular ve resimler şahsıma ait çokça özenilmiş bir sitedir. Hiç backlink çalışması yapmadım. Bu halde bile google gereken değeri veriyor.
Çokça kazanılabilecek şahane bir proje olabilir.
Açık Arttırma son teklifden 48 saat sonra biter. güzel bir teklif gelirse hemen al olarak kabul edip satışı bitirme ve teklifleri yeterli bulmadığım da satışı sonlandırma hakkımı saklı tutuyorum hakkımı saklı tutuyorum..
Başlangıç Fiyat: 200 TL
Minimum Artış: 5 TL
Hemen AL Fiyat: 450 TL
Sitenin Aylık Getirisi: Yok (Reklam Konulmadı)
Sitenin Kategorisi: Ülkemizin en güzel yerlerinden biri olan datça turizm beldesi ve şehir rehberi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 100 - 2K
Site Analiz Bilgileri:
Google PageRank2
Google Indexi140
Google Görsel Indexi241
Google Backlink1
Satışa Hosting Dahilmi?: hayır (2 ay idare edilebilir)
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet (wordpress )
Domain isimtescil dedir.
Özel Notlar: Kaliteli bir içeriğe sahiptir. Tüm konular ve resimler şahsıma ait çokça özenilmiş bir sitedir. Hiç backlink çalışması yapmadım. Bu halde bile google gereken değeri veriyor.
Çokça kazanılabilecek şahane bir proje olabilir.
Açık Arttırma son teklifden 48 saat sonra biter. güzel bir teklif gelirse hemen al olarak kabul edip satışı bitirme ve teklifleri yeterli bulmadığım da satışı sonlandırma hakkımı saklı tutuyorum hakkımı saklı tutuyorum..