siteyi yeni aldım büyük düşüncelerim vardı ama aşağıdaki nedenden dolayı satıyorum.Alacak olan pişman olmaz.Site anında index alır.
Site adresi : www.yeniyazi.com
Site için istenen fiyat: 300 tl idi Aciliyetten dolayı son 225 tl'ye satıyorum.Maalesef pazarlık payı yok.
Sitenin aylık getirisi: link ve tanıtım yazısı ( BEN DAHA ÖNCE SATMADIM ZATEN SİTEYİ YENİ ALDIM YUKARIDA BELİRTTİM)
Sitenin açılış tarihi: nisan 2010 ( site arşivine bakabilirsiniz. )
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel blog sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100 hiti vardı .Şuan sayaç yok.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında pagerank 3 (2012'ye kadar reglidir)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Satış r10'da da açılmıştır.Multi topictir.İtraderim olmadığı için bu sitede güven vermek için r10 Sekoo nicki bana aittir.Bilginize.
Lütfen ciddi alıcılar teklif versinlerr.Site %75 özgündür.Domain ihs kayıtlıdır.
NEDEN ACİL DERSENİZ BUGÜN ARABANIN LASTİĞİ PATLADI VE MECBUREN JANT ÜZERİNDE BİRAZ YOL KATETTTİM JANT VE LASTİĞİN HALİ NE OLDU BİLENLER ANLAR ŞUAN PARAM OLMADIĞI VE LASTİK İLE JANTIN EN 250-300 TUTACAĞINI SÖYLEDİKLERİ İÇİN ACİL PARA BULMAM GEREKTİĞİ İÇİN SATIYORUM
Site adresi : www.yeniyazi.com
Site için istenen fiyat: 300 tl idi Aciliyetten dolayı son 225 tl'ye satıyorum.Maalesef pazarlık payı yok.
Sitenin aylık getirisi: link ve tanıtım yazısı ( BEN DAHA ÖNCE SATMADIM ZATEN SİTEYİ YENİ ALDIM YUKARIDA BELİRTTİM)
Sitenin açılış tarihi: nisan 2010 ( site arşivine bakabilirsiniz. )
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel blog sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100 hiti vardı .Şuan sayaç yok.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında pagerank 3 (2012'ye kadar reglidir)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Satış r10'da da açılmıştır.Multi topictir.İtraderim olmadığı için bu sitede güven vermek için r10 Sekoo nicki bana aittir.Bilginize.
Lütfen ciddi alıcılar teklif versinlerr.Site %75 özgündür.Domain ihs kayıtlıdır.
NEDEN ACİL DERSENİZ BUGÜN ARABANIN LASTİĞİ PATLADI VE MECBUREN JANT ÜZERİNDE BİRAZ YOL KATETTTİM JANT VE LASTİĞİN HALİ NE OLDU BİLENLER ANLAR ŞUAN PARAM OLMADIĞI VE LASTİK İLE JANTIN EN 250-300 TUTACAĞINI SÖYLEDİKLERİ İÇİN ACİL PARA BULMAM GEREKTİĞİ İÇİN SATIYORUM