İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alış pr4 Çapraz tanıtım Değişimi

NarKo

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba elimizde bulunan pagerank 4 değerine sahip sitemizle çapraz değişim yapmak isteyenler varsa tanıtım değişimi yapacağım.

Site Adresimiz

Alexa: 600K
Alexa: 16K
Site Yaşı: 1 Yıl 2 Ay
Fiyatı: ücretsiz

*****, hek varez siteleri kabul edilmez. Film siteleri kabul edilir. Sitelerde aradığımız kriterler kaliteli olması önemli pagerank 0'da olsa kaliteli siteniz varsa değişim yaparız

İletşim: İ[email protected]

Konu yazımı ekledikten sonra konu altından belirtin ve pm ile veya e-posta ile dönüş yapıp yazınızı gönderin.

eklemeniz gereken yazı aşağıda

HTML:
başlık:  Genel Portal - İbrahimfirat.net

Bu konumuzda size sürekli ziyaret ettiğim ve tanıtma gereği duyduğum kaliteli bir portaldan bahsedeceğim.  Site genel bilgi  portalıdır. 2012 yılında yayın hayatına başlamış olan web sitesi genel içeriklerin yer aldığı özellikle , sağlık, eğitim, yaşam, teknoloji, donanım yazılım, islami bilgiler, sağlık bilgileri, eğitim haberleri, <a href="http://www.ibrahimfirat.net/search/label/Oyunlar" target="_blank"><i>oyun</i></a> inceleme , <a href="http://www.ibrahimfirat.net/search/label/Ne%20Nedir" target="_blank">ne nedir </a>ve  sinema tanıtımlarının yer aldığı ve daha birçok kategorinin bulunduğu her gün güncellenen kaliteli sitedir.

Siteyi ziyaret etmek için >> <a href="http://www.ibrahimfirat.net/" target="_blank"><b>http://www.ibrahimfirat.net/</b></a>
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst