Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Pr4 Gov.tr Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hostbursa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Site pm ile verilecektir.
Site pagerank değeri : 4
Dmoz Kayıtlı mı : Evet
Alexa Rank : 7,715,081
İstenen Ücret : aylık: 20TL / 3 aylık 50 TL
Kabul edilen linkler :
Ödeme Şekli : iş bankası

Moderatör tarafında düzenlendi:

EnkaZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
204
Pm lütfen

Hostbursa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Son 5 Adet Kalmıstır Arkadaslar Konu GunceL..

xgitarx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
gov.tr'ye backlink alınmasına etik görmüyor ve illegal olduğunu düşünüyorum.

Hostbursa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Kesinlikle İllegal Değildir Konu Guncel Son 2 Link

sverdlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
161
bilgi alabilir miyim?

umit_agdeniz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
sen kimin malını kime satıyorsun ya,o devlet siteleri bizden kesilen vergilerle açılmıyor mu ve siteler devlet malı sayılmıyor mu ??

umit_agdeniz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
hasan abi de cevap yazdığına göre olay yasalmış,vergi kaçıranları daha iyi anlıyorum.en basitinden vergilerimizle açılacak sitelerden adamlar link satıp para kazanıyorsa diğer vergilerimizle kimlerin cepleri doluyor kim bilir.linki satana da alana da hakkımı helal etmiyorum

catlakcocuk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
hasan abi de cevap yazdığına göre olay yasalmış,vergi kaçıranları daha iyi anlıyorum.en basitinden vergilerimizle açılacak sitelerden adamlar link satıp para kazanıyorsa diğer vergilerimizle kimlerin cepleri doluyor kim bilir.linki satana da alana da hakkımı helal etmiyorum

Özel mesajı raporuna binayen istedim bunu öncelikle belirteyim. Olayda heklink yoksa benim bildiğim kadarı ile herhangi bir yasak sözkonusu değil. Zira domain içinde ücret ödeniyor hostu içinde.

Vergi kaçırma ile bunun ne alakası var ? Senin benim verdiğim vergi ile yaptırılıp daha sonra devletin bize yeniden ücret karşılığı sunduğu hizmetlere binlerce örnek verebiliri. Yollarda bizim vergilerimizle yapılıyor ama gişelerden para kesiliyor ? Çoğu webmaster baktıkları sitelerden ücreti link satışı yaparak kazanıyır. Ayrıca legal olarak ekleniyorsa link tutarlı bi vatandaş olarak istersin makbuzunu.

Konu sahibi arkadaştan , siteyi özel mesaj olarak göndermesini bekliyorum.

umit_agdeniz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
Hasan abi o devlet sitelerinin domainlerin,hostlarının parası nerden çıkıyor?

xgitarx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
hiçkimsenin ticaretine engel olmak istemem, arkadaşı da tanımam, konunun yasal boyutunu şöyle özetleyeyim, backlink için alınan ücret gov.tr uzantılı kamu kurumu adına gelir olarak alınacaksa sorun yok diye düşünüyorum, amma velakin gov.tr uzantılı web sitesini yaptınız, ilgili kurumun bilgisi olmadan baclink alıyorsanız ve bu ücretleri kendi adınıza ve hesabınıza talep ediyorsanız başınıza iş alırsınız.
bence gov.tr uzantılı bu tip baclink ticareti buraya yakışmıyor.

umit_agdeniz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
hiçkimsenin ticaretine engel olmak istemem, arkadaşı da tanımam, konunun yasal boyutunu şöyle özetleyeyim, backlink için alınan ücret gov.tr uzantılı kamu kurumu adına gelir olarak alınacaksa sorun yok diye düşünüyorum, amma velakin gov.tr uzantılı web sitesini yaptınız, ilgili kurumun bilgisi olmadan baclink alıyorsanız ve bu ücretleri kendi adınıza ve hesabınıza talep ediyorsanız başınıza iş alırsınız.
:alkış::alkış::alkış: Ağzına sağlık,söylemek istediğimi benden daha güzel anlatmışsın hocam

catlakcocuk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
Özel mesajı raporuna binayen istedim bunu öncelikle belirteyim. Olayda heklink yoksa benim bildiğim kadarı ile herhangi bir yasak sözkonusu değil. Zira domain içinde ücret ödeniyor hostu içinde.

Vergi kaçırma ile bunun ne alakası var ? Senin benim verdiğim vergi ile yaptırılıp daha sonra devletin bize yeniden ücret karşılığı sunduğu hizmetlere binlerce örnek verebiliri. Yollarda bizim vergilerimizle yapılıyor ama gişelerden para kesiliyor ? Çoğu webmaster baktıkları sitelerden ücreti link satışı yaparak kazanıyır. Ayrıca legal olarak ekleniyorsa link tutarlı bi vatandaş olarak istersin makbuzunu.

Konu sahibi arkadaştan , siteyi özel mesaj olarak göndermesini bekliyorum.

Hasan abi o devlet sitelerinin domainlerin,hostlarının parası nerden çıkıyor?

:alkış::alkış::alkış: Ağzına sağlık,söylemek istediğimi benden daha güzel anlatmışsın hocam

Peki benim demek istediğim neydi ?

Özel mesaj gelmediği için konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...