p.m alabilirmiyim.
bilgi alabilir miyim?
Pm alıyım
hasan abi de cevap yazdığına göre olay yasalmış,vergi kaçıranları daha iyi anlıyorum.en basitinden vergilerimizle açılacak sitelerden adamlar link satıp para kazanıyorsa diğer vergilerimizle kimlerin cepleri doluyor kim bilir.linki satana da alana da hakkımı helal etmiyorum
:alkış::alkış::alkış: Ağzına sağlık,söylemek istediğimi benden daha güzel anlatmışsın hocamhiçkimsenin ticaretine engel olmak istemem, arkadaşı da tanımam, konunun yasal boyutunu şöyle özetleyeyim, backlink için alınan ücret gov.tr uzantılı kamu kurumu adına gelir olarak alınacaksa sorun yok diye düşünüyorum, amma velakin gov.tr uzantılı web sitesini yaptınız, ilgili kurumun bilgisi olmadan baclink alıyorsanız ve bu ücretleri kendi adınıza ve hesabınıza talep ediyorsanız başınıza iş alırsınız.
bence gov.tr uzantılı bu tip baclink ticareti buraya yakışmıyor.
Özel mesajı raporuna binayen istedim bunu öncelikle belirteyim. Olayda heklink yoksa benim bildiğim kadarı ile herhangi bir yasak sözkonusu değil. Zira domain içinde ücret ödeniyor hostu içinde.
Vergi kaçırma ile bunun ne alakası var ? Senin benim verdiğim vergi ile yaptırılıp daha sonra devletin bize yeniden ücret karşılığı sunduğu hizmetlere binlerce örnek verebiliri. Yollarda bizim vergilerimizle yapılıyor ama gişelerden para kesiliyor ? Çoğu webmaster baktıkları sitelerden ücreti link satışı yaparak kazanıyır. Ayrıca legal olarak ekleniyorsa link tutarlı bi vatandaş olarak istersin makbuzunu.
Konu sahibi arkadaştan , siteyi özel mesaj olarak göndermesini bekliyorum.
Hasan abi o devlet sitelerinin domainlerin,hostlarının parası nerden çıkıyor?
hiçkimsenin ticaretine engel olmak istemem, arkadaşı da tanımam, konunun yasal boyutunu şöyle özetleyeyim, backlink için alınan ücret gov.tr uzantılı kamu kurumu adına gelir olarak alınacaksa sorun yok diye düşünüyorum, amma velakin gov.tr uzantılı web sitesini yaptınız, ilgili kurumun bilgisi olmadan baclink alıyorsanız ve bu ücretleri kendi adınıza ve hesabınıza talep ediyorsanız başınıza iş alırsınız.
bence gov.tr uzantılı bu tip baclink ticareti buraya yakışmıyor.
:alkış::alkış::alkış: Ağzına sağlık,söylemek istediğimi benden daha güzel anlatmışsın hocam