İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Pr4 + Pr3 + dmoz + yaşlı ve kaliteli siteden link

Aktifhosting

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Haziran 2008
Mesajlar
287
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar kaliteli backlink ihtiyacı olan arkadaşlara nadiren link ve tanıtım yazısı satılan sitelerimizden link ve tanıtım yazısı sağlıyoruz

Site 1
Site adı : PM
PR Değeri : 4
Alex'a değeri : 710K / Alexa Türkiye 11K
Dmoz Kaydı : Yok
Site Yaşı : 7
Link Çıkışı : 0 / 4 Adet Daha Satılacaktır
Aylık 20 TL / 3 Aylık 50 TL
Site İçeriği ve Kısa açıklaması : Açıldığı günden bugüne teknoloji ve bilişim alanında %70'i özgün makale ve çözümler içeren yazılar yayınlanmaktadır , google'de 8 alt bağlantısı olan kaliteli ve temiz bir sitedir , girilen içeriklerin indexleme süresi neredeyse 2,3 dk sürmektedir.

Site2
Site adı : PM
PR Değeri : 3
Alex'a değeri : 4M
Dmoz Kaydı : Var
Site Yaşı : 5
Link Çıkışı : 2 / 2 Adet daha satılacaktır
Aylık 15 TL / 3 Aylık 40 TL
Site İçeriği ve Kısa açıklaması :Bir kulubun resmi sitesidir sağlam backlinkleri ve dmoz kaydı mevcuttur heklink değildir whois kayıtları ile bilgilerimi karşılaştırabilirsiniz , liglerin açılması ilede her gün güncellenmektedir.

2 Siteden aynı anda alımlarda
Aylık 30 TL / 3 Aylık 60 TL

Tanıtım Yazısı sadece site 1'den verilmektedir , fiyatı ise 4 tanıtım yazısı 20 TL'dir , tanıtım yazıları bizim tarafımızca özgün olarak yazılıp dilediğiniz tarihler arasında yayınlanır , 1 site için yazılan tüm tanıtım yazıları birbirine bağlanır ve sürekli aktif kalması sağlanır.

Ayrıca site 1'den alacağınız tanıtım yazıları yayınlandığı andan itibaren sitemize bağlı tüm sosyal ağlarda otomatikmen yayınlanır.

Bu mükemmel tanıtım yazısı kampanyamızdan sadece 3 kişi yararlanacaktır , kaçırmayın derim dilediğiniz zaman aralıklarında 4 ayrı özgün tanıtım yazısını yazıp sizin için yayınlıyoruz dilediğiniz zaman aralıklarına endexli olarak en az 3 en fazla 6 gün ana sayfada kalıyor ve sitemizden hiç kaldırılmıyor , ve sadece 20 TL ödüyorsunuz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst