F
flashcenter.net
Misafir
www.roketoyun.com pr5 ve açılalı az olmadı.Ama google arama sonçlarında çıkmıyorum bile.Sitemde bir sorunmu var? tavsiyeniz nedir?
![]() |
![]() |
flashcenter.net' Alıntı:www.roketoyun.com pr5 ve açılalı az olmadı.Ama google arama sonçlarında çıkmıyorum bile.Sitemde bir sorunmu var? tavsiyeniz nedir?
evet ya, ben de düşünüyorum bu google da sıralama niye değişti diye. bazı sitelerim öne gelmiş, bazıları da arkaya düşmüş.ZIPPKIN' Alıntı:o zaman bu sandbox a düşmüş,
artı olarak bi kaç gün önce google arama sonuçlarında ve site değelerinde bir yenileme yaptı, bazı dc lerde yeni sonuçlar görünebiliyor. umarım sadece bir google dance tan ibaret değildir zira tüm dc ler aktif değilken bile %20 arttı hitim.
omputer business hosting dedicated hosting web tasarim developing transfer yeşil kart pc ps2 playstation free games online buy web reseller hosting flash oyun tavla flash oyun flashoyunlar bedava flash oyunlar oyunlar
flashcenter.net' Alıntı:O yazıları daha dün koymuştum ama kaldırdım.Fakat sitem birkaç aramada çıkıyor.Peki sitem sandbox düşmüşse nenden düşmüş olabilir? birde çıkmak mümkünmü?