İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PR6 Link satın almak istiyorum.

hakanben

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Nisan 2007
Mesajlar
68
Reaction score
0
Konum
İstanbul
PR6 link satın almak istiyorum. Ödemeyi Paypal ile yapmayı tercih ediyorum. Havale veya EFT isteyen arkadaşlarla 5 Haziran'da iletişime geçebilirim. Bu alışverişi birkaç aylık olarak düşünmeyiniz. Ödeme aylık yapılacak ancak uzun süreli olacak. PR değeriniz 5'e düşerse ona göre bir fiyat belirleyerek devam ettirebiliriz. Uzun süreli bir anlaşma olacağını düşünerek fiyat verirseniz sevinirim.

Özel mesajlarınızı bekliyorum.
 

hakanben

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Nisan 2007
Mesajlar
68
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Biliyordum ancak link eklemeye çalışmamıştım. Burada bulamazsam düşünürüm. Uygun görünüyor. Teşekkür ederim.
 

Zagor

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
214
Reaction score
0
Biliyorsunuz Dmoz'da bir directory ama ücretsiz. Google aramalarında, DMOZ'a eklenme açıklamanıza (kullanılan title v.b.) göre çıkarsınız. Ve Dmoz sayesinde sitenize çok hit gelir.

Directoryler bu açıdan önemlidir. Aramalarda sitenizin direk linkinin çıkmadığı durumlarda, directory linkleriniz aramalarda belirir.Eğer birde yer aldığınız directory iyi bir pr değerine sahipse, bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Hem hitinize hit katar hem de PR değeriniz garantilenir.

Bu yüzden mümkünse alacağınız text linkle beraber bir açıklama olmasını da isteyiniz. Örnek: iyinet forumlarındaki text reklam gösterim biçimi.

Saygılarımla.
Zagor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst