İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PR6'dan sandbox'a nasıl düşülür?

fat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.Backlink'inizi 50 günde 1-1200'den 6000-7000'lere çıkarın.(marketleap:15.000 civarı)
2.Tüm alt tag'lerde hedef keyword'ünüzü kullanın.
3.Yüksek PR'lı (6-7) fakat sitenizin içeriği ile farklı dillerde sitelerden link alın.
4.Siteniz max.20 sayfa olmalı.
5.Keyword'ünüzde çok rekabet olmalı.

ben bunları yaptım oldu.

D

dursunbaba

Misafir
Bende p5 iken girip 8 ay sonra çıktım ve pr6 oldum. Şimdi gayet memnunum :)
2.,3.(ayni içerik ama farklı diller),ve 5. maddeler benim içinde geçerli. Herangi bir sorunum yok en azından şimdilik...

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fat' Alıntı:
1.Backlink'inizi 50 günde 1-1200'den 6000-7000'lere çıkarın.(marketleap:15.000 civarı)
2.Tüm alt tag'lerde hedef keyword'ünüzü kullanın.
3.Yüksek PR'lı (6-7) fakat sitenizin içeriği ile farklı dillerde sitelerden link alın.
4.Siteniz max.20 sayfa olmalı.
5.Keyword'ünüzde çok rekabet olmalı.

ben bunları yaptım oldu.

sandbox nedir acaba bilmedigim icin soruyorum tesekkurler

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sandbox diye arama yaparsn çok yazı bulursun forumda işte onlardan biri

3 yıl önceki algoritma ile bugunki algoritma arasında dağlar kadar fark var.
bekleyeceksin.siteyi yeni açtıysan önce bir sandbox bölümüne girer siten arama motorlarının.(amaç mantar gibi açılan yeni siteler ile iki gün sonra kapanacak dandik siteleri birbirinden ayırmak.)arama motorları artık kaynaklarını dandik siteleri indexlemek için harcamak istemiyor.Makinalarını boşa yormak ve zaman kaybetmek istemiyorlar.
Açacaksın siteyi unutacaksın uzunca bir süre.şans yüzüne gülerse sandboxtan çabuk çıkarsın.
internette belli bir doygunluga ulaştı.artık yeni açılan siteler daha önce açılan sitelerin dosyalarını çalarak oluşturulan başka tasarımlardaki siteler.Artık arama motorları daha çok ilgilendigi konu, var olan indexlenmiş sayfaları daha iyi analiz edip daha gerçekçi sonuçlara ulaşmak.Yeni site açıp bir yerlerlere gelmek çok çok zorlaşıyor gün geçtikçe

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.