İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Prestij Üyelik fiyatları güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Şu an prestige olan üyelere belli bir indirim yapılırsa sanırım bu herkesin itirazı bitecek :)

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
açıkcası ticaret anlamında iyi bir karar olması düşüncesinde iken Şubatta Prestige üyeliğimin sona ermesi canımı sıkmıyor değil :kızdım:

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Bazı arkadaşlar bu habere pek sevinmedi açıkçası bende sevinmedim prestige üyelik sıkıntım yok ama..
Şimdi arkadaşlar bu olayın iyi boyutunu da şöyle düşünebiliriz. Her ne kadar 50-60 TL olsa bile, pek çok kampanya yapılacaktır iyinette bunun adına. Prestige üyelere indirim, güzel paylaşımlara indirim gibi..

Bu yöndende düşünmek lazım.

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
KONU DIŞI:

Her şey güzelde iyinetteki kar yağaşı ne zaman bitecek?

Linke tıkladımmı firefoxu aşağı almam gerekiyor yüklendikten sonra yukarı alıyorum, çok zor oluyor...

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
[konudisi] Yilbasina girecegimiz zaman kaldiracagim ama, bu sorun bende hiç olmadı hiçte şikayet almadım. Sorunu tam anlatan bi PM gönderir misiniz ilgileneyim? [/konudisi]

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
el altından prestij üyelik yapılır :p aramızda kalmak şartıyla
bende 20 $ yok böyle indirim
vipci geldiiii hanım

İbrahimErenYalçın

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İşin Türkçesi prestige, gold, silver, bronz, tek taş pırlanta üyelik sadece hava olsun diye alınıyorsa gereksiz boşuna para vermenin anlamı yok isterse 1 dolar olsun para paradır :) eğer mesaj kutusu , ofline takılmak içinse olabilir. iyinetin prestige bölümünü bilmiyorum ama ücretli üyelik aldığım sitelerden gördüğüm kadarı ile bir espirisi yok sadece ( borç para lazım, hotfile lazım gibi başlıklar olur :D)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İşin Türkçesi prestige, gold, silver, bronz, tek taş pırlanta üyelik sadece hava olsun diye alınıyorsa gereksiz boşuna para vermenin anlamı yok isterse 1 dolar olsun para paradır :) eğer mesaj kutusu , ofline takılmak içinse olabilir. iyinetin prestige bölümünü bilmiyorum ama ücretli üyelik aldığım sitelerden gördüğüm kadarı ile bir espirisi yok sadece ( borç para lazım, hotfile lazım gibi başlıklar olur :D)

Offf çok pis şeyler dönüyor orda görsen öyle demezdin :ıslık:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
262
gözünü para hırsı bürümüş bir admin, buna karşı çıkan isyankar üyeler:D
mathi insanları prestij üye almaları için zorlama, ne öyle o çok pis işler dönüyo falan:D bu aralar prestij alma yolunda ilerliyordum ama biri içimdeki bu arzuyu katletti:D

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
KONU DIŞI:

Her şey güzelde iyinetteki kar yağaşı ne zaman bitecek?

Linke tıkladımmı firefoxu aşağı almam gerekiyor yüklendikten sonra yukarı alıyorum, çok zor oluyor...

güneşli hava forumu etkisi altına almış galiba kar yağışı durmuş bende :ıslık:

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Konu Dışı: Sanırım istediğimiz uygun bulunmuş ve kar yağışı kalkmış, site çatır çatı işliyor :)

R

RadoyNet

Misafir
bence karar doğru. ancak belli trade seviyesine ulaşmış kişilere özel indirim uygulanabilir.

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
---EDİT---

Şimdi aklıma geldi,

Calvin reklam konusunda sadece büyük firmaların reklamlarını alacağım demişti,
Prestij üyeliklerde imzaya banner/resim/link ekleme izni oluyor, bundan rasız olduğu içinmi fiyat yükseldi acaba?

Sorun oluyorsa imzamdaki bannerı kaldırabilirim...

---EDİT---

güneşli hava forumu etkisi altına almış galiba kar yağışı durmuş bende :ıslık:

En sonunda karı yağaşı bitti :)

Bu duruma bilgisayarım ve ben çok memnun olduk.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.