İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PrizeCorner

O

OLTA

Misafir
Merhaba,
Yeni bir site buldum sizinle paylaşmak istiyorum.
Adamlar click, surf, mail okuma gibi ödemeler yapıyorlar

örneğin şimdi aşağıdaki linke tıklayıp, "yeşil" ile yazılan yazıyı seçerseniz, ben 0.02 $ kazanacağım;
http://www.prizecorner.com/click.php?a=alperen

25$ dolarda ödeme yapıyorlar,
çeki paypal stormpay sçenekleri mevcut
ayrıca amazon.com2dan hediye çeki , ipod gibi yöntelerlede ödeme yapabiliyorlar

adres.
http://www.prizecorner.com

benim alt-üyem olup bana'da kazandırmak isterseniz:p
http://www.prizecorner.com/?a=alperen

kalın sağlıcakla...

O

OLTA

Misafir
bu arada gönderilen mail başına 0.02$ ila 0.25$ arası veriyorlar

I

icelebioglu

Misafir
Prize Corner

Biraz sörf yaptım henüz tam bakamadım ama iyi bir siteye benziyor. Bol kazanç dileyelim:) :)

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yalnız size bi soru orda iki yerde eyalet soruyo birisi state biride baska bisey onlara ne yazacaz.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eyalette amerika olmadigini belirten bi secenek olmalı N/A veya non-usa die onu secersen obur yere de ilceni yazarsaniz sana cek gondermiodu dimi e-gold a fln odeme yapiodu.

O

OLTA

Misafir
province bölgeni yazacan eyalet yerinede bölgeni yaz ege marmara gibi

T

tikkyboy

Misafir
ya bu tarz sitelere bayılıyorum. yani çeşitli ödüller veren para karşılığı zamanında çok kullanıyordum hala bu tarz sitelerin olması sevindirici. başka bu tarz site biliyor musun olta ?

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne ödül veriyomuş ve nasıl alınıyor bu ödüller

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteyi beğendim üstelik nette kaldığın içinde para veriyorlarmış tavsiye eden olta arkadaşa teşekkürler...
ancak paypal hakkında hiç bilgim yok bu nedir ve ne işe yarar e-goldun aynısımı?
çekle istesek böyle sitelerden parayı. bozdururken falan masraf ne olur örneğin 25 doların masrafı ne olur?

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar dağınık yazdım ama kusura bakmayın bir de bu sitedeki credit krediler ne işe yarıyormuş bilen varmı?

T

tikkyboy

Misafir
ark.ım siteden çeşitli yollarla paranı alabiliyorsun; çek,paystorm filan gibi. ayrıca kazandığım kredilerle de bazı hediyeleri alabiliyorsun. hangi hediyelerin olduğunu ve kaç puan olduğunu da sisteme giriş yaptıktan sonra görebilirsin. bu siteden gelecek olana çekin diğer çeklerden hiçbir farkı yok ayrıca. her zaman gittiğin bankaya gidip çeki vereceksin olay bitecek :)

secret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam dostum yani havale masrafı falan alırlarmı veya şirket bunu kesermi diye dedim daha önce çek yoluyla para almadığımdan hiç bilgim yok.

T

tikkyboy

Misafir
ya secret şirketten şirkete değişiyor, çekten prizecorner ya hiç kesmez belki 1-2 dolar filan kesebilir. bankanın bir ücret alıp almayacağı ise kesinlikle gideceğin banka ve şubesine bağlı

T

tikkyboy

Misafir
ya bu prizecorner çok hoşuma gitti benimde. "prize browser" ı yükleme derdi filan yok her nete girdiğimde hemen onu açıyorum ilk iş olarak ama şu dikkatimi çekti sadece 3-4 yerin reklamı dönüp duruyor ama bizim kazandıklarımız sürekli artıyor. açıkçası bu biraz kıllandırdı beni, bir de bana daha hiç mail gelmedi? gelen var mı merak ettim de :)

O

OLTA

Misafir
evet banada gelmedi bekliyoruz...
ama ilk bakışta güvenilir bir şirkete benziyor, ben bir yabancı forumdan duymuştum. bilirisniz abd'de free ipod çılgınlığı başladı ya biri burdan ipod almış o yazmıştı

buna benzer bir sürü site vardı, google'da ararsan bulursun ama ne yazıkki hepsi abd içine gönderiyor sadece ondan üye filan olmadım. karşıma bu çıkınca işte buraya yazdım bulursam daha haber veririm

sağlıcakla kalın;

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.