İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ProBux İle Günde 10-20 Dolar Kazanmak Mümkün.

nigerr907

0
Yasakli Uye
Reaction score
0

Ekli dosyayı görüntüle 5320
PRO%2BBUX.png

Probux Bir PTC Sitesidir.

Biraz Bahsetmek Gerekirse;2013 yılında açılmış bir sitedir,açıldığı günden bu yana çok sayıda üye topluyan ve hızla büyüyen bir firma,

hile yapmadığın Sürece Anında Ödeme veren, ki türkiye burası :) hilesiz olmaz.:msp_biggrin:

Bu yüzden ortalıkta pek raslanılmıcak bir bottan bas edeyim. BoT Çok Açık Kalmadığı Sürece Kimse Anlamaz botla para kasıldığını. bu yüzden 3-4 saat açık kalmalı.

Özellikler:

Minimum para cekme 5$

Payza/Paypal/Liberty Reserve ödeme yöntemleri.

21 Tane reklam cogu 5 saniye.

ProGrid

BoT

Ekli dosyayı görüntüle 5313

Ekli dosyayı görüntüle 5314

Ekli dosyayı görüntüle 5315

Referansım

Referansımdan üye olursanız pm atın hemen dönüş yapılıcaktır. 5 dakkayı geçmez. (bot)

Refsiz

Alıntıdır.

facecash

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
refinle üye oldum ama üye ref kısmı boş çıktı oraya nigerr907 yazdım acaba doğrumu?

sanakir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim ilk mesajda yazdıgın referansım yazısına tıkladım uye oldum bugun ıkıncı defa volkan907 ı nereye yazıyoruz ben oyle bır yer goremedım bosuna mı 2 kere uye oldum :S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5