Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Prof. Logo yaptirilacaktir.

suleymanuslu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
28
Merhaba,
Siteme Cok guzel,boyle üzgun,ask sevgi turu guzel bir logo yaptirmak istiyorum. oyle 1-2$ yapan kisilerden degil gercekten profesyonel bir is istiyorum.

Referanslarinizi konu altinda iletisim bilgilerinizle gonderin,begendiklerimle iletisime gececegim

elitwebmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
bence milletten referans beklemek yerine ödülü belirledikten sonra 1 hafta süreyle yarışma yaparsanız daha çok katılım olur ve daha çok seçenek olur

Kunteg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Özel olabilir konu ile de alakasız olabilir ama sayfada ki şu geri sayım kavuşmanıza kalan süre midir ?

suleymanuslu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
28
bence milletten referans beklemek yerine ödülü belirledikten sonra 1 hafta süreyle yarışma yaparsanız daha çok katılım olur ve daha çok seçenek olur
Evet sizin dediginiz mantikli geldi ve bir yarisma baslatim.

Özel olabilir konu ile de alakasız olabilir ama sayfada ki şu geri sayım kavuşmanıza kalan süre midir ?

Hayir,suan oraya kod ariyorum Orasi geri degilde ileri sayacak, 94 gun oldu ayrilali,:(

Kunteg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
İçeriğe konuya bakınca ayrılmış olman gerekiyor, geriye saydığını görünce mantıksız gelmişti de şimdi netleşti, Allah sabır versin, Allah kavuştursun.

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
Bence referans beklemeden sen milletin siteleri bi dolaş daha önceki yaptığı işlere bir bak.Stilini beğendiğin adama verirsin.