İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profesyonel olarak XHTML + CSS ve JS/jQuery işleri

ogzcns

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
56
Reaction score
0
Konum
Istanbul
Merhaba,

Sektör de önemli rol oynayan Interaktif Ajanslar içerisinde Front-End Developer olarak çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Bir çok büyük ve kurumsal çaplı projenin Arayüz Geliştirme alanında görev aldım.

Sizlere, Semantik XHTML, CSS, Javascript ve jQuery teknolojilerini kullanarak Web Standartlarına uygun erişilebilir ve kullanıcı dostu arayüzler geliştirme gibi konularda yardımcı olabilirim.

Ayrıca, dilerseniz Wordpress'e entegre işlemlerinizi yapabilirim.

Web siteleri dışında ise reklam kampanyalarınız için ve tanıtım için önemli rol oynayan E-Bültenler için tasarım ve kodlama yapıyorum.

Çalışma şartları olarak;
- İş kesinleştikten sonra işe başlamadan önce ücretin yarısını alır, proje tesliminden önce diğer yarısını alarak projeyi teslim ederim.
- Bana gönderilen PSD/PNG şeklinde dosyalarınızın üzerinde farklı istekleriniz var ise bana proje başında belirtmeniz projenin hızlı ilerlemesi açısından daha iyi olacaktır. Sonradan değiştirilmek istenilen yerlere ek ücret ekleyeceğim.
- Projedeki sayfa sayısına göre genel olarak ücretlendirme yapmaktayım. Bu doğrultuda anasayfa için 75 TL'den fiyatlandırma başlamaktadır. Alt sayfalar için ise layout anasayfaya göre daha farklı bir yapıda ise 50/60 TL gibi bir fiyatlandırma ile yapmaktayım. Fakat bol sayfası olan projeler için bu fiyatlarda düzenleme yapabilirim.

Arayüz Geliştirme sektörü içerisinde oldukça profesyonel işler yaptığımı düşünüyorum. Zaten referans istediğiniz zaman siz de bunu fark edeceksiniz :)

Referanslarım tamamıyla kurumsal ve çalıştığım ajanslarda yaptığım işler olduğu için direkt olarak public bilgi veremiyorum. Sadece özel mesaj yoluyla bilgi verebilirim.
 

ogzcns

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
56
Reaction score
0
Konum
Istanbul
Fiyatlandırma konusunda ufak bir değişiklik yaptım. Anasayfanın kodlama fiyatını min. 75 TL'den, 50 TL'ye düşürdüm Min. fiyat olarak 50 TL'dir artık. Alt sayfalar için gelen tasarımlara göre fiyatlandırma yapabilirim.

İletişim için özel mesaj yoluyla iletişim kurabilir ya da ben [at] oguzcan.org adresine email atabilir veya msn ile irtibat kurabilirsiniz.

Referansları açık olarak yazmayı etik açıdan doğru bulmuyorum. Bu yüzden referans isteklerinizi belirtirseniz gönderebilirim.
 

atay

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
Reaction score
37
Referanslarınızı pm olarak alayım, teşekkürler.
 

habana

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
94
Reaction score
1
Referanslarınızı pm olarak alayım, teşekkürler.
 

ogzcns

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mayıs 2008
Mesajlar
56
Reaction score
0
Konum
Istanbul
Fiyatlandırma güncellenmiştir arkadaşlar.

Sadece ana sayfa kodlaması için min. 100 TL altında iş almıyorum..
 

abdulkerimeski

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Eylül 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
Merhaba anasayfada düzeltme işi ve bir kaç alt sayfa işim var psd den css 'e dökülecek ve jquery,java kullanılarak kaydırma ve açılır menü yapılması gerekiyor bu düzenlenecek sayfada olacak. Eğer ilgilenirseniz anlatım hazırlar gönderirim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst