Daha fazla referans ve fiyat için özel mesaj atabilirsiniz.
Mutlu müşteriler:
Qzen55;1074355627' Alıntı:Arkadaşla entube facebook kapak ve profil fotoğrafı çalışması için anlaşıldı. 1 günden kısa sürede her isteğime yanıt vererek işini laikiyle yaptığı için teşekkür ediyorum.
ozerarinc;1074393211' Alıntı:Arkadaşa 147 adet özel tasarım yaptırıldı zamanında ve tam isteğim gibi teslim etti teşekkürler
CybeRCodeR;1074410275' Alıntı:Logo tasarımı yaptırıldı. Eksik olmasın gayet ilgili arkadaş. Teşekkürler.
NetRoyan;1074438079' Alıntı:Müthiş bir insan kendisi gerçekten işinin hakkını veriyor her türlü one number
neosmm;1074987167' Alıntı:30 Adet Instagram Gönderi Tasarımı Yapıldı, Herkese öneririm. Gerçekten profesyonel ve hızlı bir çalışma oldu.
Furkanaydogan;1074458419' Alıntı:Konu Tasarımı Yaptırıldı. 1 gecede tamamlayıp teslim ettim beğenmediğim kısmında anında düzeltmesini yaptı ��
Phantasm;1074509149' Alıntı:Logo ve sosyal medya için cover yaptırdım.
Arkadaş işinin eri. Nasıl mı bildim? http://cete.com.tr/ 'de CTO olarak çalışmıştım, bilen bilir... Türkiye'nin en iyi dijital ajanslarından biridir. Bizim grafikerler, çizimlerine başlamadan önce litaratür taraması diye de tabir edilen işlenecek grafikle ilgili görselleri internetten incelerler. Ve nokta atışı tasarımı tamamlarlar.
Bu arkadaş da tam bahsettiğim şekilde başladı. Dedim ki ahanda çattık. Adam işinin eri. Taramasını gerçekleştirip, ön fikirler sunmaya başladı. Velhasıl kelam, ben görselleri seçtim. Çizime başladı. Parça parça revizeleri gönderip, defalarca üzerinden geçtik. Ve her revizyon istediğimde ne naz ne poz. Direk gerçekleştirdi. "Hocam böyle iyi durmaz ama çizeyim beraber görelim" dedi.
Bir müşteri ya memnundur ya da değildir.
Allah için söylemek gerekirse ben MEMNUN KALDIM.
Arkadaş da işini iyi yapan ve bu işe ihtiyacı olan saygılı bir grafik tasarım uzmanı.
Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
UGURAYAKKABI;1074516414' Alıntı:Arkadaşa 3 4 adet iş verildi. Çok ilgili ve başarılı teşekkürler..
mraydinalper;1074593303' Alıntı:Buradan üyeliğim yokken kendisini ekleyip işin detaylarını anlattım.Diğer bir çok arkadaşa anlatmama rağmen istediğim sonucu alamıyordum.
Sertaç kardeşim sağolsun işimizi 2 günde çözdü ve yaklaşık 30 kadar iş yaptım kendsiyle.
Sektörümüz yasal olmadığı için site adresi paylaşamıyorum ama kesinlikle doğru anlattığınız sürece kendisi efsanevi işler çıkartmakta.
Çok teşekkür ederim kendisine ayrıca tavsiye ederim
torenticaret;1074641880' Alıntı:Çok kaliteli ve çözemediğim bir iş yaptırdım . Çok memnun kaldım . Tavsiye ederim .
Filmkolik;1074737166' Alıntı:Logo tasarımı yaptırıldı. Son derece sabırlı şekilde tüm isteklerimi deneme taleplerimi yerine getirdi ortaya da güzel bir tasarım çıktı emeklerine sağlık çok teşekkürler.
Gracious;1075008174' Alıntı:Müthiş bir logo tasarımı yaptı arkadaş. Ellerine kollarına sağlık. Devamlı çalışacağımızdan endişen olmasın.
superbox;1074846573' Alıntı:tasarımları çok iyi
Son düzenleme: