İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profesyonel Ücretsiz Logo Tasarımları Yapıyorum

bo7

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhabalar, Adım Burak 17 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıldır grafik tasarım ile ilgileniyorum, ilk senede hobi olarak yaptığım ve sadece kendi ihtiyaçlarımı karşıladığım bu vasıfdan 3 yıldır para kazanıyorken artık para karşılığı logo çizmiyorum.

Logo için yapmanız gereken çok basit : Nike'ın düzenlediği bir organizasyonda yer alabilmek için fazla beğeni sayısına ulaşmam gerekiyor.Bu bir Facebook uygulaması kişisel oyuncu sayfam var ve onu beğenmenizi istiyorum.(Max: 30 saniye)

Referanslarımı maalesef paylaşamıyorum yeni üye olduğumdan ötürü görmek isteyenler pm atabilirler, sayfa linkinide atacağım.


Beğenen ve yorum yapan kişiler bana pm olarak adını soyadını yazabilir, istediği logonun hangi websayfası için olacağını birazda detaylardan bahsederse(boyut-istediği renk) en kısa sürede gün içerisinde yardımcı olucam.

Not: Logosunu çizdiğim arkadaşlar teslim aldıktan sonra sayfayı bir iki arkadaşına beğendirebilirse çok makbule geçecektir.
 

Paratoner1

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
konuya referanslarını eklersen daha çok iş yapabilirsin :)
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Referansları görebilirmiyim?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst