Beyler ben bir profil sayfasi yapmak istiyorum.uyenin bilgisini çekerken şöyle bir kod kullanıyorum.
yukarıdaki gibi bir kodla uyenin adını alıyorum ama ben daha geişmiş istiyorum bir uye diger uyeninde profilini görebilsin sadece kendisinin değil.Örneğin sıralama sayfası olacak orda id'ye göre dizilmiş tüm uyeler olacak.Bu uyelerden hangisine tıklarsam onun bilgilerini gösterecek.
Birde birşey daha sormak istiyorum yine bununla ilgili.
örnegin benim veritabanda para adlı veri var.bir uyenin parası 1000 bunun 500'ünü baska bir üyeye yollamak istiyor bunu nasıl yapacak?
Şimdiden teşekkürler
Ekleme: Biri cevap versin lütfen ya
Ekleme: Kimse yardım etmeyecekmi yahu :/
Kod:
include"baglanti.php";
$uid=$_GET['uyeid'];
$sorgu = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM uyeler WHERE uye_id='$uid'"));
$uye_ad = $sorgu['uye_ad'];
echo"Kullanici Adi:$uye_ad";
yukarıdaki gibi bir kodla uyenin adını alıyorum ama ben daha geişmiş istiyorum bir uye diger uyeninde profilini görebilsin sadece kendisinin değil.Örneğin sıralama sayfası olacak orda id'ye göre dizilmiş tüm uyeler olacak.Bu uyelerden hangisine tıklarsam onun bilgilerini gösterecek.
Birde birşey daha sormak istiyorum yine bununla ilgili.
örnegin benim veritabanda para adlı veri var.bir uyenin parası 1000 bunun 500'ünü baska bir üyeye yollamak istiyor bunu nasıl yapacak?
Şimdiden teşekkürler
Ekleme: Biri cevap versin lütfen ya
Ekleme: Kimse yardım etmeyecekmi yahu :/