İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

program ekleyerek para kazanma

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bir program sitesi açacağız. çok kapsamlı düşünüyoruz. 15.000 + programı içeren ( en az ) oldukça büyük bir site olacak inşallah.
bir şey sormak istedim. sitemize editör olanlara , her program ekleme başına belli bir ücret ödemeyi düşünüyoruz.

rağbet edermisiniz?ilginizi çekermi?bir de fikir almak açısından soruyorum : kaç lira talep edersiniz? ( vereceğimiz ücret belli de, sadece fikir için soruyorum )

X

xkurt10

Misafir
bende bu tarz yaptırımlar yapmayı dusunuyorum ewt bu artık cok gusel bir para kazanc seklı halıne geldı bende bu tarz bısey yapacagım ama program uzerıne degıl bence cok gusel bır sekılde ıs yaparsın cokta dusuk vermezsen para cok cabuk ısını yaparsın

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
işte o yüzden bu miktarı belirlemek için soruyorum sizlere
1 program için ne kadar verilebilir mesela
sadece link eklenecek - açıklaması yazılacak o kadar. program upload edilmeyecek yani

R

reklamsitesi.be

Misafir
valla diğer sitelerden daha fazla vermeniz gerekir

Kebikec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ücreti bilmem ama kademeli bi sistem iyi olur kanaatindeyim, örneğin
50 programa 25 YTL
100 programa 60 YTL
200 programa 140 YTL
*rakamlar matematiksel orantıyı göstermek içindir.
gibi, yani lineer değil logaritmik artsın, çünkü adam 50 program eklediinde bu iş ona zor gelmeye başlayacak, daha fazla program eklemesi için bi teşvik lazım. veya bonus sistemi de olabilir 50yi geçene X miktar 100ü geçene Y gibi bonus verilebilir, tekrar söylüyorum verdiğim rakamlar sistemi anlatmak içindir yoksa bana 100 YTL'de versen 50 program eklemem o ayrı..
Bir de http://www.arama.cc/ sitesinde benzer biçimde link ekleyip para kazanma var onların ücretleri sana fikir verebilir, sonuçta link ekleyen adamların emeklerinin karşılığı olacak bişey olduktan sonra editör bulman zor olmaz kanaatimce..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet bonus fikri güzel. bunu yapabiliriz. teşekkürler
şu an düşündüğümüz sistem şöyle açıkçası :

50 program : 10 YTL
100 program : 25 YTL
250 program : 80 YTL
500 program : 175 YTL
1000 program : 250 YTL
---------------------------

ihtiyacı olan ( maddi açıdan ) ve zamanı bol olan arkadaşlar için ek gelir olur. Hem de sitemize içerik sağlanır bu şekilde.

şu an sadece fikir bunlar. sitemiz çok yakında açılacak. o zaman daha iyi netleşir konu. belirttiğim ücretler düşebilir de artabilirde. talebe bağlı. şu an ne desem doğru olmaz

X

xkurt10

Misafir
ben 250 adet tek basıma basarım tabı ıstersen cok rahatlıkla yaparım hemde hemen not al bıkenara

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tamam
sitemiz açılsın. tekrar konuşuruz detaylı
teşekkür ettim

B

berojlubaran

Misafir
bence

bence editörlere belli bir program ekledikten sonra
internet hizmeti hediye edebilirsiniz
(benim düşüncem)
ayrıca site açılınca haberdar olmak isterim

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şu an sadece ücret düşünüyoruz.ücretleri düzenleyeceğiz.
sanırım herkes ilk etapta emeğinin karşılığını maddi olarak almak isteyecektir.
Arkadaşlar çok teşekkürler. gerçekten çok ilgi gördü bu başlık. özel mesaj atarak katılmak isteyenler oldukça fazla. sitemiz açılınca daha detaylı duyuru yapılacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.