Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Program indirme sitesi kurmak?

Psilocybn

0
Onaylı Üye
Açılan Konu
82
Selam herkese ben bir program indirme sitesi kurmayı düşünüyorum apk yada farklı programlar olarak bunun için gereksinimler nelerdir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? tema olarakda bu temayı kullanmayı düşünüyorum.

omertarik

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Bir adet RDP'de gerek size. Dosyaları daha hızlı download/upload edebilmeniz gerekli.

Yakamdamoz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
21
Uzun vadede çok kazançlı bir yatırım olur bence. Ama iki üç tane uygulama ekleyip vazgeçecekseniz, güncellemeleri takip etmeyecekseniz hiç girmeyin. Ben de yıllar önce keyword domainle girmiştim bu işe. O zamanlar sadece programlar vardı. Bir programdan dolayı Adsense banladı siteyi ve gelir olmayınca bıraktım. site resmen çürümeye terk edildi. Sonra zaten hevesi kaçıyor insanın.

Adnroid ve IOS için yapılması çok mantıklı olur. Tema da fena değil. Ama daha özgün bir şey yaptırabilirsiniz. Wordpress tavsiye etmem.

Linux

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
En öenmlisi çok ciddi bir uğraş gerektirir.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
Bir heves ise hiç bulaşmayın. Yıllandırıp hitlendirmek sıkıntılı bir iş

hizlitanitcom

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
çok ciddi uğraş gerektiriyor.
ezelden beridir bu işi yapan markalar varken hiç uğraşmayın bence.

Psilocybn

0
Onaylı Üye
Açılan Konu
82
çok ciddi uğraş gerektiriyor.
ezelden beridir bu işi yapan markalar varken hiç uğraşmayın bence.
hepinize teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için uzun süre foruma girmemiştim şimdi gördüm yorumlarınızı @hizlitanitcom isimli arkadaşın yorumu sayesinde.
Şuan siteye adsense alamıyorum eğer hiç alamazsam vazgeçmeyi düşünüyorum. Aslında vaktim bol çalışmıyorum okulda yok zamanımın gereken bir kısmını verebilirim ama tabi adsense olmazsa vazgeçeceğim tekrar teşekkürler değerli yorumlarınız için.