İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Programı açık tut, adf.ly'dan para kazan!

CodeCeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Haziran 2011
Mesajlar
84
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar yeni keşfettiğim bir tür gelir elde etme sistemini sizlere tanıtacağım.

Kullanacağınız siteler:

  1. Hitleap - Tıkla üye ol
  2. Adf.ly - Tıkla üye ol
  3. Hitleap surf programı - Tıkla indir
  4. Jingling surf programı (günde 10.000 hit yollar) - Tıkla indir


Nasıl kazanacağız?

Adf.ly link kısaltma servisinin sunduğu para kazanma sisteminden para kazanacağız. Frame banner sisteminden para kazanacağız. Linkleri kısaltırken "Frame Banner" seçeneğini seçeceğiz. Eğer standart mantıkla kısaltırsak para kazanabilmeniz için ziyaretçinin "Skip ad" butonuna basma gibi bir zorunluluğu var. Biz bunun yerine her ziyaretçiden para kazanmak için "Frame Banner" mantığını kullanacağız. Linki oluşturup bu linke programlar ve surf siteleri ile hit yollayacağız.

Nasıl yapılır?


Yukarıdaki kullanacağınız siteler başlığı altındaki adımların birincisi olan Hitleap'e üye olunuz. Linke tıkladığınızda sağ tarafta form belirecektir. Formu doldurup üye olunuz.

Üye olduktan sonra 2. maddede belirttiğim Adf.ly linkine tıklayınız. Açılan sayfada "Join Now" butonunu görüceksiniz. Butona tıklayınız açılan formu doldurup üye olunuz.

Mail kutunuza aktivasyon maili gidecek. Aktivasyon işlemini hallettikten sonra adf.ly siteyi tekrar açıp giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi bir bölüm görüceksiniz. Resimdeki ayarların tıpatıp aynısını yaptıktan sonra Shrink butonuna basınız. Bize kısaltılmış bir link verecek, bu link bize para kazandıracak linktir. Oluşan linkinizi not defterine yapıştırınız.

adfly-ss-2.PNG


Üye olduktan sonra 3. maddede belirttiğim Hitleap surf programını indiriniz. Programı açınız ve açılan sayfadan giriş yapınız.

hitleap-ss.PNG


Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada yukarıdaki menüden "Traffic Exchange" butonuna tıklayınız.

Açılan sayfada aşağıdaki resimdede gösterdiğim şekilde "Start Traffic Exchange" butonuna tıklayınız.

hitleap-ss-2.PNG


hitleap.com sitesine tekrar giriniz. Giriş yapınız ardından açılan sayfada yukarıda "My Websites" butonuna tıklayınız. Açılan sayfada "Submit website into the Traffic Exchange" linkine tıklayınız.

Açılan sayfada "Website Address" kutucuğuna aşağıdaki resimdede belirttiğim gibi adf.ly ile oluşturduğunuz linki yapıştırınız. Ardından "Submit for Review" butonuna basınız.

hitleap-ss-3.PNG


Eklediğiniz link sistem tarafından 1 saat veya yarım saat içinde onaylanacaktır ve ziyaretçi almaya başlayacaktır. Bu onaylanma süreci içinde kredi kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Ne kadar Hitleap programını açık tutup otomatik surf yaptırıp minutes yani kredi kazanırsak, adf.ly linkinize bir o kadar ziyaretçi gider ve bir o kadar gelir kazanırız.

Jingling Programı

Hitleap dışında ek olarak karşılıklı surf mantığı ile çalışan kullanımı basit, çinliler tarafından yapılmış bir program kullanacağız. Bu programın adı "Jingling" dir. Yukarıda kullanacağınız siteler bölümünde indirme linkini 4. maddede verdim.

Programın kullanımı gayet basittir. Program tek dosyadır ve boyutu 250 kilobayt tır.

jingling.PNG


Resimde gördüğünüz gibi aşağıda metin kutusuna adf.ly ile oluşturduğunuz linki yapıştırınız. Ardından metin kutusunun yanındaki butona tıklayınız. Linkiniz resimdeki gibi tabloya eklenecektir. Sizin bundan sonra hiçbir şey yapmanıza gerek yok programı açık tutun yeter. Daha çok kredi kazanıp daha çok hit yollayıp daha çok gelir kazanmak için Hitleap ile jingling programını açık tutunuz.

Ne kadar kazanırsınız?


Adf.ly frame banner sisteminin oranı 1000 gösterim başına 0,50 dolar vermektedir. Ödemelerinizi PayPal, Payoneer veya AlertPay ile alabilirsiniz. Ödemeler her ayın 6 sında yapılmaktadır. Adf.ly panelinizde "Withdraw" butonu vardır. Bu sayfadan paranızı hesaplarınıza aktarabilirsiniz.

Herhangi bir sorun yaşarsanız veya teknik desteğe ihtiyaç duyarsanız bir pm atmanız yeterlidir. Üyelik işlemlerini referans linklerimden yapmayanlara yardım veya teknik destek sağlamıyorum.
 

enisozgul

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ekim 2012
Mesajlar
46
Reaction score
0
1-günde 24 saat pc açık olsa ne kadar kazanabiliriz yaklaşık?

2-programları farklı pclerde çalıştırınca ekstra hit gönderirler değilmi?
 

KaranLikSam

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2011
Mesajlar
123
Reaction score
0
hitleap dan yönlendirdiklerimden bişe kazanamıyorum ?adf de kımıldama yok?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst