İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Proje X Üyelerinin Dikkatine

musabaysal

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
48
Reaction score
1
Merhabalar arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi konu Proje X e üye olanları ve projeye ilgi duyanları ilgilendirmektedir.

"Proje X e henüz olmayanlar ve alt üye bulma sıkıntısı çekenler.
Size çok cazip bir teklif sunuyorum. Hem sistemde hızla seviye yükseltecek hem de bu esnada ilk üyeden itibaren para kazanabileceksiniz. Tek yapmanız gereken ekibimize dâhil olmanız. Sonrasında yaptığınız her üyeden para kazanabileceğiniz bir yöntemle sizi tanıştıracağız. Çifte kazanç yöntemi ile çok kısa sürede dükkân kiranızı çıkaracak hem de ilk aşamadan itibaren kazanmanın keyfine varacaksınız."

Konu hakkında daha fazla detayı ve iletişim bilgilerini lütfen PM ile isteyiniz.

Moderatörlerden ricam, konu forumdaki ilgili bölümle alkasızsa veya forum kurallarına aykırıysa bunun tarafıma bildirilerek konunun kaldırılmasıdır. Yalnız sistem hakkında hiçbir bilgisi olmayanların vereceği peşin hükümlerle de lütfen kimse konuyu baltalamaya çalışmasın. Sonuçta bu bölüm internetten para kazanma bölümü ve konu tamamen buna yönelik.
 

Onur07

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Nisan 2011
Mesajlar
1,591
Reaction score
21
Konum
İstanbul
Calvin daha önce ki konuya şöyle bir cevap vermişti ; burası webmaster forumu burada ki insanlar kanmaz gidip frmtr ye konu açın gibi birşeydi . Yine aynı şey olacak gibi ama hadi hayırlısı.
 

musabaysal

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
48
Reaction score
1
Amacım kesinlikle insanları kandırmak değil. Bu sisteme girmiş veya sistemi merak edenlere yol göstermek ve tabiki para kazanmak. Israrla söylüyorum sistemi bilen, merak eden ve sistemde olup kazanamayanlar için bu konu.
 

isyet

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Eylül 2010
Mesajlar
40
Reaction score
0
Sır değil

xticaret sır değil, ama ellerinde fazla ürün yok. Bir-kaç dijital ürünle network yapmaya çalışıyorlar oda kurtarmıyor. sadece saadet zinciri benzeri sistem satma yolu. hangi sistemi uygularsanız uygulayın geliri sistemden değil kazandırdığınız insanlardan elde ediyorsunuz, karar sizin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst