İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Proje

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
acaba coderler ortak proje geliştirebilirmi sitenin ilerideki kazancı için. Şöyle bir şey düşünüyorum gerçi geyik bölümüne açtım uygun yer yok diye. bir site kodluyorum. Diyorumki bu siteyi 2-3 kişi kodlasak daha iyi olur. Eksiklikleri daha seri giderebiliriz ve siteyi sürekli güncelleyip geliştirebiliriz. Bir tanede grafiker ile tasarım reklam yerleşimi vs. gibi konuları halleder. Diyelim 4 kişi olduk 3 koder birde grafiker. İmkansızmı olur yani hiç durmadan sorunmu çıkar yoksa büyük işler hep grup çalışması ile mi gerçekleşir.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sorun çıkmayan iş yoktur olmasını ummakta hayaldir.İlla sorun çıkıcak hastalanan olcak ailesinde sorun olan olcak maddi çökmeleri olan olcak , aşk acısı çeken olcak , kaprisleri olan olcak , beklentileri büyük olan olcak.

Önemli olan projede bunlara göğüs germektir.Başarı öğle yakalanır.Bölye bir amacınız varsa yorulmaya alışmalısınız ama çıkıcak sonuçta beklentinizin üstünde olabilir.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ortak olarak yürütülebilecek iş değil yani herkes aynı özveride çalışmaz sizden başka. Güven problemi olur sizin tutacağını düşündüğünüz bir projeyi diğer kişi o kadar olumlu görmez. Bir çok sorun çıkabilir açıkcası

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.