TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Meraktan soruyorum.Böyle bir lisans mı var??ekşisölük lisansı çuk bi fiyat oldğu için wiki daha çekici geliyo şu anda.
Evet böyle bi lisans mevcut..Meraktan soruyorum.Böyle bir lisans mı var??
Wikinin 2 versiyonu var. Bir düşük versiyonu gibi gözüken şey php4 için.. Bir de caesar'ın sciptinde açık vardı. Düzeltildi mi bilmiyorum dikkatli uğraş..bu arada wiki için php5 istiyomuş. bende 4.4.4 var. sanırım o yalan olucak.
nazicanesozluk'e bakalım bide saol atay
kuramamış olabilirsiniz fakat script bozuk değil çalışıyor, açıkları var mıdır yok mudur onu bilmiyorum, wiki yerine bence ücretsiz article olarak geçen scriptlerden birini kurabilirsiniz.mabed.comdaki script bozuk çalışmıyo..
denedim onu..
wikinin eski versiyonunun tam olarak linkini atablirmisin alorak![]()
kuruluyor, bu arada bir sitede bunu kullanıyoruz http://kbpublisher.sourceforge.net/evet olabilir. siz kurabildinizmi acaba o scripti ?
kurduysanız yardımcı olursanız sevinirim![]()
türkçeleştirmesini yapabilirsin zorlanmazsın, dil dosyaları .ini uzantılı text dosyalarda , bir arkadaşın yabancı dilde bir sitesi var, onda kullanıyoruz, sistem gayet güzeldir, arama motorları indexlemesi açısından da iyidir.oo çok güzelmiş bu son verdiğin... türkçe desteği varmı ?
haha lan bu benim sözlük!!!!! millet para ile dağıtıyor arkadaşım bedava bu sözlük;