Arkadaslar masaüstü resmim icin Mustafa Kemal grafiği ararken google'a "Ataturk" yazdım,
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=ataturk&meta=
Ataturk.Com cikti, bir gireyim dedim.. Girdim ve sok oldum.
Üste bir Google reklamı, onun yanında havadurumu.net diye bir site reklamı,
sağ tarafta kücük bir anket ve onun altında 2 tane google tavsiye reklamı.
En altta baska bir sponsor reklamı..
Ataturk ile ilgili 3-5 tane makale.
Dedimki ayıp ya, bu kadar olmaz, Tamam bizde tasarımcıyız, Google reklamı kullanıyoruz, para kazanıyoruz cart curt.
Ya Ata'mın sırtından onun üstünden para kazanmak koyuyor bana abiler, kardesler.
Bu cok yanlıs.. Yada benim kitabımda bu yapılan yanlıs, Ya bize yakışır mı ya.Mustafa Kemal bize emanet etti geleceği, Ona o kadar muheşem bir web sayfası yapmalıydık ki başka ülkelerden girenlere vay be dedirtmeliydik,
Ama halimize bak Google'dan gelecek 3 kurusun hesabını yapıp koymusuz oraya reklamı.
Yazık abi! O sitenin sahibi protesto ediyorum, Atam izindeyiz deyip tam tersi yola giden gencligi protesto ediyorum.
İşin acınası tarafı, kendimi protesto ediyorum, 2 kuruş para uğruna milli değerlerimizi bile feda etmeye, milli değerlerimizi bile kullanmaya başladık..
Dahada lafım yok,
"Arif olan anlar.."
Saygılarımla..
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=ataturk&meta=
Ataturk.Com cikti, bir gireyim dedim.. Girdim ve sok oldum.
Üste bir Google reklamı, onun yanında havadurumu.net diye bir site reklamı,
sağ tarafta kücük bir anket ve onun altında 2 tane google tavsiye reklamı.
En altta baska bir sponsor reklamı..
Ataturk ile ilgili 3-5 tane makale.
Dedimki ayıp ya, bu kadar olmaz, Tamam bizde tasarımcıyız, Google reklamı kullanıyoruz, para kazanıyoruz cart curt.
Ya Ata'mın sırtından onun üstünden para kazanmak koyuyor bana abiler, kardesler.
Bu cok yanlıs.. Yada benim kitabımda bu yapılan yanlıs, Ya bize yakışır mı ya.Mustafa Kemal bize emanet etti geleceği, Ona o kadar muheşem bir web sayfası yapmalıydık ki başka ülkelerden girenlere vay be dedirtmeliydik,
Ama halimize bak Google'dan gelecek 3 kurusun hesabını yapıp koymusuz oraya reklamı.
Yazık abi! O sitenin sahibi protesto ediyorum, Atam izindeyiz deyip tam tersi yola giden gencligi protesto ediyorum.
İşin acınası tarafı, kendimi protesto ediyorum, 2 kuruş para uğruna milli değerlerimizi bile feda etmeye, milli değerlerimizi bile kullanmaya başladık..
Dahada lafım yok,
"Arif olan anlar.."
Saygılarımla..