Angelo' Alıntı:Hayir acemilikle, bilgili olmakla alakali bir durum yok. Yabancilarin bir lafi vardir RTFM (read the fucking manual). Dokumantasyonda yazan basit seyleri soran insanlar aslinda yardim istemiyor, sana saygisizlik yapiyor. Senin dokuman tarayip veya pratik edip ogrendigin seyleri, ugrasmadan zahmetsizce, ben bilmiyorum sen biliyorsun iste anlat diye sana soruyor. Sonra da bunun adi paylasim oluyor. Mantigini anlatiyorsun boyle boyle yapman lazim diye, ne yazdigini okumuyor dahi, istedigi hicbir sey yapmadan tamamen hazir bir sekilde elde edebilmek. Ben de sunu yaptim ama burada soyle oldu dese, ugrassa, gercekten boyle insanlara birseyler katmak guzel olurdu, ama obur turlu bosa vakit harcama olarak goruyorum.
Sorulan sorular dunya sirri degil, veya bilenler bunlari gizli ilim kitaplarindan ogrenmedi, hepsinin cevabi internette daha once milyon kez verilmistir, "aramaya inanmak" , "dokumantasyon takip etmek". anahtar bunlar.
bu forumda hiçmi soru sormadın ? Hiçmi bilmediğin yokdu ? Neden sordun ? Kitaplar da yazmıyormuydu ? Hazırcılıkla, öğrenmek arasındaki farkı atlıyorsunuz sanırım.
Hazırcılık : Bana birisi şu scripti verebilirmi ?
Öğrenmek : Bir php script kurdum, bir hata verdi düzeltemiyorum.Sizce bu hata nedendir ?
Senin dediğin mantığı yaparsak foruma girmek çok yanlış olur.Geyik forumuna girmemiz gerekir bana göre sadece.Tasarım, yazılım, adsense herşeyde herkezin farklı bir bildiği vardır.Bunlarda paylaşılarak gözükür.ASP de iyiyim diyordum.Burada A kişisi script kurarken hata almış.Forumda soruyor bunu nasıl düzeltirim diye.HAZIRCILIK YAPMIYOR.Ben alttaki cevabı görmeden kafamdan şöyle düzeltir diyorum.Bakıorum birisi cevap yazmış.aa bu yöntem benimkinden dahada basitmiş diyorum.Başkasının sorduğu sorudan birşeyler öğreniyorum.
Hangisi daha güzel şeklindeki anketleride destekliyorum.Sadece zamanla silinmesinin gerektiğini, arşivlenmesinin gerektiğini düşünüyorum.İki toplisti kıyaslamak, alt yapısı hakkında bilgi almak güzeldir.Böylece daha görsel, daha sağlam bir alt yapıya ulaşılır.Zaten genel ve sürekli içeriği olan anketler, yazılar da admin ve modaratörler tarafından sabitleniyor.