İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Psikopat google :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
forum siteme sitemap koydum indexleme inanılmaz arttı.. günde 50 sayfa artıodu.. 4 gün sonra tekrar 50 50 düştü .. 2 gün sonra index sayfa sayısını 5 e katladı :)

Aynı durum gözlemleyenler var mı?
yani dün 350 iken bugün 1.590 fln :S

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bende sitemap hazırlamayı düşünüyorum çok uzun sürüyor bildiğim kadarıyla Hazırlaması ...

SeVeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşım bu işler böyledir. Google'bot her gezdiği sayfayı direk yayınlamıyor. Dizin sitemin her gün aşağı yukarı 1000'den fazla sayfasını dolaşıyor google. Fakat bunları kademe kademe arttırıyor. Ve bende bugün 30 bin iken index, yarın 10 bin, öbürsü gün 20 bin civarı oluyor.
Kişisel yorumum;
Sayfanızda küçücük bir kod değişikliği dahi yapsanız, google indexli olan sayfanın değiştiğini görünce toplu olarak indexleme yapıyor. Ve bu indexleri yayınlamadan önce eski index'leri siliyor.
Bu da dengesiz bir görüntü çıkarıyor ortaya..

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet. Benim bazen 19'a düşüyor diğer gün baktığımda 19 bin 50 bin oluyor. Şaşırtıcı...

Zaten sitemde her an googlebot var ve en az 2 tane. Kimse olmuyo google bot oluyo. Ayrıca bir üye forumda dolaştığında google bot izinden gidiyor :) dikkat ettim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.