İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pstasarım duyuru

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Şuana kadar çalıştığım kişi ve firmalara teşekkürlerimi borç bilirim. Bu bir veda yazısı değil öncelikle bunu belirtteyim, aksine benim için önemli ve kariyerim için faydalı olucağına inandığım bir karar.

2 senedir kesintisiz verdiğim freelance tasarım hizmetini artık noktalayacağım. Tasarım kariyerimi bir adım daha ileri götürmek için çeşitli planlarım var ilk olarak sabit iş tekliflerini değerlendirmek. Şimdiye kadar gelen teklifleri yetersiz olduğumu düşündüğüm için kabul etmemiştim. 2 sene boyunca yaptığım tasarımlardan edindiğim deneyimler sonucu bu sevdiğim işi bir adım daha ileri götürmenin en iyi karar olacağına inanıyorum.

Bu yazımdan sonra gelen iş tekliflerini değerlendirmeye başlayacağım.

Herhangi bir firmayla anlaşma sağlayabilirsem sitemde gerekli detayları açıklayacağım, durum kesinlik kazanana kadar freelance tasarım işleri almaya devam ediyorum.

Şimdiye kadar iş yaptığım beni destekleyen herkese tekrar teşekkürler.

Not: Böyle bir duyuruyu burdan yapmam bazı kişilere garip gelebilir. Çalıştığım kişilerin %99 iyinette o yüzden daha sonra bir yanlış anlaşılma olmaması için bu konuyu açma gereği duydum.

Turgay Çakır

www.pstasarim.com

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hayırlısı olur senin gibi bir tasarımcı şüphesiz bir firmayla gayet rahat anlaşıp çalışabilir. firmalardan gelen teklifleri beklemekle birlikte düşündüğünüz büyük ajanslar varsa onlarla görüşün derim.iş başvurusu için.

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Senin için herşeyin hayırlı olsun 'cakırx', Allah gönlüne göre versin bu piyasada olan değerli insanlardan birisisin.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hayırlısı olur senin gibi bir tasarımcı şüphesiz bir firmayla gayet rahat anlaşıp çalışabilir. firmalardan gelen teklifleri beklemekle birlikte düşündüğünüz büyük ajanslar varsa onlarla görüşün derim.iş başvurusu için.

teşekkürler yorum ve öneri için, iş konusunda şuan detaylı bir plan hazırladım zaten. CV hazırlayacağım bir kaç gün sonra istediğim ajanslara göndermek için.

Senin için herşeyin hayırlı olsun 'cakırx', Allah gönlüne göre versin bu piyasada olan değerli insanlardan birisisin.

Çok teşekkür ederim. Bundan sonra iş konusunda olmasada öğrendiklerimi diğer arkadaşlara akdaşlara aktarmak için daha fazla zamanım olur diye düşünüyorum :)

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cakirx, tasarımların gerçekten çok harika. Senin için hayırlı olur inşAllah. ;)

Gıbta etmemek elde değil. :)

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kariyerin için doğru olanı seçtiğinden şüphen olmasın,başarılar ;)

Mr.Darkness

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
umarım daha ileride olursun, bir kaç çalışmanı takip ettim başarılısın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.