İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PTC Nedir ? Nelere Dikkat Edilmeli? Detaylı Anlatım

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Arkadaşlar temel derslerimiz bitti az çok mantığı anladığınızı umuyorum . Sıra geldi her sistemi detaylı bir incelemeye . Artık derse geçelim değil mi? :)

PTC açılımı Paid to Click yani tık başına ücret veren sitelerdir . Bu tür sistemlerde referans üyelik oldukça önemlidir . PTC sistemlerinde bir başka tehlike ise ödeme yaptığı ülkelerde Türkiye yoksa ödemeniz gelmez ve o kadar para öylece kalır . PTC aslında göründüğü kadar basit bir sistem değildir referans çok önemlidir bazı kişiler referans bulamadıkları için normal siteden referans kiralarlar onların tık paraları belli oranda bize de gelir .

PTC sitelerinde size 100 $ ve üstünü vaad eden siteler doludur fakat bunlar scam sitelerdir .

Scam nedir ?

Scam siteler sizlere yüksek para vaad ederler veya size tık başına 1 $ vercez derler ve ödemeyi ise 5000 $ gibi fiyatlarda ödeme yaparız derler . Önce ki cümlemden anladığını gibi parayı ödemeyen sitelerdir . Scam sitelerde sadece yöneticiler kazanır nasıl mı? Misal a sitesinden 50 $ alır ve reklamı koyar normalde bu paranın 0.01$ falan size gelmesi lazımdır sitede gelir biriktirirsiniz biriktirirsiniz ödeme isteyince ise pat hayal kırıklığı fakat adamlar ise para sayarlar . Sizlere scam site listesi vermeyeceğim bu dediğim özelliklere bakarak sizin kendiniz ayırt etmeniz daha doğru . Aslında sürekli güncel bir listede yok zaten her zaman scam siteler vardır .

Referans Sistemi

Referans sistemi kendi alt linkinizle üye olan arkadaşlardan aldığınız kardır.

PTC sisteminin o kadar özelliği yok tüm olay budur.

[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]

Kaynak: http://onuroktem.com.tr/ptc-nedir-nelere-dikkat-edilmeli-detayli-anlatim

tesla

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekleme yapıyım scam olmayacak ptc sitesi yoktur. en sağlam ptc siteleri tek tek scam olmuştur, olacaktır da. o yüzden kaybetmeyi göze aldığınız kadar para yatırın.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ptc alemin kalesi dediğimiz siteler bile çöktü.

Bu işe hiç bulaşmayın bence, bulaşırsanızda yatırım yapmayın. Cent kazanırsınız anca. Ben çok vakit kaybettim ptc ile, scamptc.blogcu.com sitesinede epey emek vermiştim ama baktım olmıcak, bıraktım onuda.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Ptc alemin kalesi dediğimiz siteler bile çöktü.

Bu işe hiç bulaşmayın bence, bulaşırsanızda yatırım yapmayın. Cent kazanırsınız anca. Ben çok vakit kaybettim ptc ile, scamptc.blogcu.com sitesinede epey emek vermiştim ama baktım olmıcak, bıraktım onuda.

PTC aslında başlangıçta ki arkadaşlar için çok önemlidir . Ben ptc ile başlamıştım internetten para kazanmanın zor olduğunu ve emek gerektirdiğini ptc sistemi ile anladım o yüzden bence yeniler denemeli ders çıkarmalı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.