İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ptcclick 0.04$ anında paypal ödeme garantili resimli anlatım

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
siteye üyelik ücretsizdir günde 4 reklama tıklayarak 0.04$ kazanabilirsiniz minimum ödeme 0.01$ anında ödeme yapıyorlar

işte ödeme kanıtı

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 708x480 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
ptcclick2.jpg

siteye kayıt olduktan sonra gösterdiğim reklamlara tıklayın ve 30 saniye bekleyin zaten site geriye doğru sayacaktır sayım bittikten sonra rakam onayı isteyecektir rakamı doğrula para hesabunda 4 reklama tıkladıktan sonra Request Payout yazan yere girin paypal adresinizi yazın okeyleyin paranız paypal hesabınızda girip bakabilirsiniz hayırlı olsun

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 969x553 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
ptcclick1.jpg

siteye buradan girin benim refimle girerseniz reklam alma olasılığınız artacaktır

REFLİ LİNK

bol kazançlar

sunguroglu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler xclever. Refinden üye oldum. Anında ödeme yapılıyor. 0,04 $ anında paypal hesabımda.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100

sunguroglu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Minimum ödeme 1$ diyor? Sizmi bizi kazıklıyorsunuz yoksa bu site bana özel kota mı koyuyor :eek:lmadı:

Boş yere üye olmasın kimse min. ödeme 1$, arkadaşın söylediği gibi 0.04 değil:eek:lmadı:

Buyrun üşenmedim resimde çektim, kanıt olması için :

http://img185.imageshack.us/img185/4368/scamptcblogcucom3.jpg

üye olduğunuzda minimum ödeme 0,01 $ ama 0,04 $'lık ödemeyi aldıktan sonra minimum ödeme tutarı 1 $'a yükseldi. Bu iyi olmadı.:eek:lmadı:

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Böyle adı sanı duyulmamış sitelere fazla güvenmeyin bence, artık script alan herkes açıyor böyle bir site, sonra scam a düşüyor, sahibi vurgun yapıp kaçıyor. Bu site ne olur onu bilemem ama ben yinede güvenmem yeni siteye...

Edit: Hem zaten siteye reklam verirseniz 1000 tıklamaya 10$ verip satın alabiliyorsunuz.

Şimdi xclever 1000 tıklama yapınca 1000*0.01 den 10$ kazanması lazım. Bide ref kazancı olacak. Uzun lafın kısası site eline geçenden daha fazlasını veriyor sözde! Bu sürdürülebilir birşey değil, site scam olur ödeme yapmaz, yada tık başına 0.001 falan verir bi süre sonra.

Bunları bilmek için uzman yada matematik dahisi olmaya gerek yok. Bir PTC sitesine girince Advertisements bölümüne bakıp siteye reklam verenlerin ne kadar ödeyerek kaç tık satın aldığını görebilirsiniz. Eğer çok ucuzua tık satıyorsa yada sürdürülemicek kadar zarara giriyorsa bu site scamdır diyebilirsiniz.

Bu mesajı yazıyorum tarih 8 kasım saat 3 son değiştirme. İlerde daniel demişti dersiniz ;)

Ptc sitelerinde ince ayrıntılara dikkat etmeyenler, yada üyelik sözleşmesini dikkatli okumayanlar blog sitemi ziyaret edebilirler. İngilizce forumlardan çeviriler yayınlıyorum ve sadece ödeme aldığım siteleri tavsiye ediyorum.

http://scamptc.blogcu.com/scam-ptc-list/9016725

sunguroglu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle adı sanı duyulmamış sitelere fazla güvenmeyin bence, artık script alan herkes açıyor böyle bir site, sonra scam a düşüyor, sahibi vurgun yapıp kaçıyor. Bu site ne olur onu bilemem ama ben yinede güvenmem yeni siteye...

Edit: Hem zaten siteye reklam verirseniz 1000 tıklamaya 10$ verip satın alabiliyorsunuz.

Şimdi xclever 1000 tıklama yapınca 1000*0.01 den 10$ kazanması lazım. Bide ref kazancı olacak. Uzun lafın kısası site eline geçenden daha fazlasını veriyor sözde! Bu sürdürülebilir birşey değil, site scam olur ödeme yapmaz, yada tık başına 0.001 falan verir bi süre sonra.

Bunları bilmek için uzman yada matematik dahisi olmaya gerek yok. Bir PTC sitesine girince Advertisements bölümüne bakıp siteye reklam verenlerin ne kadar ödeyerek kaç tık satın aldığını görebilirsiniz. Eğer çok ucuzua tık satıyorsa yada sürdürülemicek kadar zarara giriyorsa bu site scamdır diyebilirsiniz.

Bu mesajı yazıyorum tarih 8 kasım saat 3 son değiştirme. İlerde daniel demişti dersiniz ;)

Ptc sitelerinde ince ayrıntılara dikkat etmeyenler, yada üyelik sözleşmesini dikkatli okumayanlar blog sitemi ziyaret edebilirler. İngilizce forumlardan çeviriler yayınlıyorum ve sadece ödeme aldığım siteleri tavsiye ediyorum.

http://scamptc.blogcu.com/scam-ptc-list/9016725

haklısın daniel1336

sitede minimum ödeme tutarı şu şekide yükseliyor.
payout minimum is at $0.01-0.05-0.10-0.50-1-2-3-4-5-6-7.

büyük ihtimalle scam sitelerden biri bu da.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.