İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Puanlama sistemi açılabilir ?

C

c4®

Misafir
vbulletinin default olarak gelen reputation sistemi var ; Bence bu sistemi açılması forumun yararına olur ..

Neden mi?

=> Forumda bir çok kişi gereksiz konuşmaya başladı .. ( - ki bazen bende dahil - )

=> Forumda gerçekten yardım edenler , rütbe alır bu sayede ...

=> Moderatör seçimlerinde - ki zaten mod olcak adam , kendini belli eder ama -
yöneticilere yardımcı olur..

=> Özel mesajlardan gelen , yok benim bu forumda 400-500 mesajım var , sen kim oluyorsun ki gibi can sıkıcı sözlerden kurtuluruz.

Bu gibi şeyler türetilebilir , üretilebilir , yönetici arkadaşlar düşünürse sevinirim.

Not: Bence hiç bir zararlı yanı olmaz.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Millet sırf karşısındaki zarar etsin, atılsın diye sitesine girip ADsense reklamlarına tıklıyor. Şimdi birine olumsuz laf ettiğinde ertesi gün bir bakacaksın ortalaman 10 üzerinden 1 :) Zor bence..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
c4®, gecte olsa reputation sistemini devreye soktuk.
Onerin icin tesekkurler.

F

fenerli

Misafir
puanlama veya rep çok önemli bir konu değil bence hatta olmasa daha iyi, geçen gün kontrol panelimde kırmızıları görünce şaşırdım , mp3,w* gibi konuları savunanlar eksi puan vermiş, bir üyeye bir mesaj yazmışım eksi puan vermiş, kısacası kendileri ile aynı fikirde olmayanların bazıları ellerinde bunu güç olarak görmüşler, bence komik olmuşlar.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
fenerli' Alıntı:
puanlama veya rep çok önemli bir konu değil bence hatta olmasa daha iyi, geçen gün kontrol panelimde kırmızıları görünce şaşırdım , mp3,w* gibi konuları savunanlar eksi puan vermiş, bir üyeye bir mesaj yazmışım eksi puan vermiş, kısacası kendileri ile aynı fikirde olmayanların bazıları ellerinde bunu güç olarak görmüşler, bence komik olmuşlar.

Admin kontrol panelinde birtakim ayarlar var. Eger gereksiz yere eksi (-) puan veren olursa sen onlarin puanlarini alta cekerek (sen de onlara - vererek) , rep puanlari 10 a erisene kadar rep vermelerini engelliyebilirsin.

D

dnturkey

Misafir
o zaman bana verilen - bir rep var. onun incelenmesini talep ediyorum. kimin verdiğini bilmiyorum.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
dnturkey' Alıntı:
o zaman bana verilen - bir rep var. onun incelenmesini talep ediyorum. kimin verdiğini bilmiyorum.

Uye (kullanici) kontrol panelinde kimin verdigini goremiyormusunuz?

D

dnturkey

Misafir
Hayır.

Sadece hangi konuda verildiğini hangi tarihte verildiğini görebiliyorum.

Comment de eklememiş veren kullanıcı.

K

KingTR

Misafir
bu repi kimin verdiğini görebilsek iyi olur.mesela dedicated*** başlıklı konuda banada - rep vermişler.en azında sitedeki dostumuzu düşmanımızı bilelim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
dnturkey' Alıntı:
aslında ben kimin verdiğini merak etmiyorum.

gereksiz bir rep verilmiş. onun incelenmesi benim için yeterli olur.

http://forum.iyinet.com/showthread.php?p=159229
işte bu konuda - rep verilmiş.

doğru söyliyeni 9 köyden kovarlar mantığı....

Kimin verdigini biliyorum ve o kullanicinin diger kullanicilar verdigi rep leri de inceliyorum. Eger verdigi repler bos yere verilmisse, yani tutarsiz ise silecegim ve bundan sonra rep vermesini engelliyecegim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Negatif repler silinmistir.
Bundan boyle sadece + rep verebileceksiniz.
Negatif repler sadece admin ve modlar tarafindan verilecek.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Peki + repler görünüyormu panelde? Kimin verdiği ? Ve rep puanı neye göre hesaplanıyor. Mesela 100 mesajda 1 rep power Üyelik 1 ay dolunca 1 rep power vs. verilse hoş olurdu.

D

doLob

Misafir
sadece hangi mesaja verildigi gozukuyor ve comment bolumu var
Latest Reputation Received
Konu Tarih Comment
yurtdışın... 2006-01-19 04:45
normal userlerin verdigi rep +10 bildigim kadariyla.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
doLob' Alıntı:
sadece hangi mesaja verildigi gozukuyor ve comment bolumu var

normal userlerin verdigi rep +10 bildigim kadariyla.

Hayır, üyeden üyeye değişiyor

Şu anda mesajda sağ üst tarafta tecrübe puanınız gözüküyor. Oradakine göre oluyor.

Üye olma tarihi, post ettiği mesaj sayısıda bunda etken oluyor. Yani üyeden üyeye değişiyor.

Kolay gelsin.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Rep puanı aktif olmayacakmı peki?

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=21348&page=2

buradaki mesajlarıma olumsuz rep verilmiş heralde "!" işareti vardı, ancak olumsuz da olsa neden olumsuz oldugunu cozemedim.
Editlemeden önce, "yahu" vardı başında. Kimseyi zan altında bırakmamak için tahmin yapmıyorum ama bazı kişiler alınmış olabilir bu üsluba. (Bence sorun yoktu)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Editlemeden önce, "yahu" vardı başında. Kimseyi zan altında bırakmamak için tahmin yapmıyorum ama bazı kişiler alınmış olabilir bu üsluba. (Bence sorun yoktu)

evet bende öyle olabileceğini düşündüğümden her ne kadar gereksiz ve yersiz de bulsam, sonraki okuyacakların da belki benzer tepkileri göstereceğini hesap ederek o ifadeyi kaldırdım. Ancak yahu'nun orada kötü bir anlam çıkardığı sonucuna nasıl varıldı, ciddi anlamda anlayamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5