İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Puanlama sistemi açılabilir ?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
+ / - rep verildiğinde tecrube puanımız mı değişecek?

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Admin negatif replerin kalktığını söyledi

Yani üyeler negatif rep veremeyecek, sadece + rep verebilecek. Bunu yapmasındaki amaç; bir üye gıcık olduğu birine paso - rep verir.

Verilen replerin tecrübe puanına etkisi şöyle oluyor. Dediğim gibi üyelik tarihiniz ve attığınız mesaj sayısının etkisi var. Aldığınız repte tecrübe puanı olumlu etkilenebilir ama bundan tam emin değilim.

Ama siz birine rep verdikçe tecrübe puanınız azalacaktır.

Mesela pigeon;
Tecrübe Puanı: 5

Şimdi sen bir üyeye rep verirsen tecrübe puanın 4'e düşecek. Ama düşünmeyinki düşerse 0 olmazmı diye. Çünkü aralıklarla tecrübe puanları artıyor.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu konuya hepimiz yeniyiz.

Tecrube puani su faktorlerden olusuyor:
- forumda kayitli oldugunuz gun sayisi
- forumdaki mesaj sayiniz
- baskalarindan aldiginiz reputation sayisi

Bilgidim kadari ile tecrube puaniniz negatif reputation almadikca (ki - reputation sadece admin ve modlar tarafindan verilebiliyor) degismiyor.
Yani siz baskasina ne kadar rep verirseniz verin, rep puaninizi etkilemiyor.

Ardi ardina 1 kisiye rep veremiyorsunuz, ayni kisiye tekrar rep vermek icin 10-20 farkli kisiye rep vermis olmaniz gerekiyor.
Negatif puanli (reputation) kullanicilar, baskalarina puan vermiyor.
Butun bunlar, bu ozelligi hakki ile kullanalim diye yapilmis.

Begendiginiz mesajlara reputation vermeye cekinmeyin.
Boylece kullaniciya puan vermis oluyorsunuz, puan verirken siz bisey kaybetmiyorsunuz.
Bu ozellik sayesinde, kime guvenip kime guvenemiyeceginizi anliyorsunuz.

Ornegin, tecrube puani 0 olan bir kisi ile ticari is yapma riskiniz tecrube puani 4 olan birisi ile is yapmakdan daha fazladir.

Site alip satarken, elektronik banka transferleri yaparken bu degerleri gozonunde bulundurun.

B

Bedavalar-Net

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:
Ornegin, tecrube puani 0 olan bir kisi ile ticari is yapma riskiniz tecrube puani 4 olan birisi ile is yapmakdan daha fazladir. .

Bakin bu cok iyi olmus,EBAY da da durum böyle,ben alisverislerimi hep ona göre yapiyorum.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Tecrübe Puanı rep verme gücüdür. Birde toplam rep puanı var. Bunuda şu şekil gösterseydiniz daha iyi olurdu. + birde üye sıralama sayısıda olsa fena olmaz. Aşağıdaki örnekteki gibi.

Giriş Tarihi: May 2004
Rep Gücü: 5
Rep Puanı: PUAN SAYISI
Kayıt Sırası: 176

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
dll' Alıntı:
Tecrübe Puanı rep verme gücüdür. Birde toplam rep puanı var. Bunuda şu şekil gösterseydiniz daha iyi olurdu. + birde üye sıralama sayısıda olsa fena olmaz. Aşağıdaki örnekteki gibi.

Giriş Tarihi: May 2004
Rep Gücü: 5
Rep Puanı: PUAN SAYISI
Kayıt Sırası: 176

Ayni seyi dusunmusuz, 1 saat vb ayarlarina baktim ama bunun nasil yapildigini bulamadim. Bilen varsa soylesin yapalim.

K

KingTR

Misafir
adminlik aç yapiim :) anlatırım da uzun sürer MSN varsa ekle iyinetadmin ****

K

KingTR

Misafir
edit : forumay da zararlı kodlar yokmuş ordan bulursunuz artıq (Hasbinallah ya )

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.forumay.com da bu vbnin herbi şekli şemali var adminimiz bence o sitenin vb kısmına bi göz atın derim... vbulletin için bir çok dökümana ordan ulaşmıştım tavsiye ederim...

+ (sözüm meclisten dışarı) kodlamalara ve eklenti dosyalarına dikkat edin derim bazılarım yardım edeyim derken göz çıkarabiliyor...birileri foruma sızmasın... ii çalışmalar...

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Karizma puani igrenc olur :) Orayi degisirsin herhalde. Bu arada Kayit sirasi var idi bir zamanlar. ( kendi forumumumda vardi ) Vbulletin son versiyonlarinda kaldirmis olabilirmi? Yoksa bir yerden aktiflesiyormu orasini bilemicem. Forumumu sattiktan sonra vb ile hic ugrasmadim. Ama bilen vardir.

K

KingTR

Misafir
kayıt sırası şuan için vbulletin de yoq aslında eklenir sorun değil ama rep ile alakası yoq zaten sıra olmaz id olur

K

KingTR

Misafir
keyfinebak.com' Alıntı:
www.forumay.com da bu vbnin herbi şekli şemali var adminimiz bence o sitenin vb kısmına bi göz atın derim... vbulletin için bir çok dökümana ordan ulaşmıştım tavsiye ederim...

+ (sözüm meclisten dışarı) kodlamalara ve eklenti dosyalarına dikkat edin derim bazılarım yardım edeyim derken göz çıkarabiliyor...birileri foruma sızmasın... ii çalışmalar...

ewet haklı yukarıdaki kodun içine sakladığım java script koduyla server a trojan bulaştıracaktım.Hasbinallah ya ukala arkadaşım sözüm meclisten dışarı demişsin ama.bu söz direkt bana geliyor. yukarıdaki kodda nasıl bir hata nasıl bir zararlı bişey gördün.bu benim kullandığım bir eklemeden başka bişey değil.Yardım etmiyom niye etmiyosun, yardım ediyosun altından hemen fesatlık çıkartıyorlar.tobe tobe

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dikkat edersen bir site adı verdim ordaki dökümanlara bi göz atın dedim ve ilave ettim yinede kodlamaları gözden geçirin dedim... unutmaki bi konuda aramızda yardımlaşma olmuştu... ben senin kodunda hata var veyahut bir eklenti var demedim... Yanlış anlaşılmaya meyil vermek istemezdim ama az önceki mesajı aynı anda göndermişiz yani senin mesajınla benim söylediğimin alakası yok...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Ekledim karizma puanini.
Bendeki template adi postbit, postbit_legacy degil.

K

KingTR

Misafir
ben zararlı kodlar taşıdığım için siteye yardım edemiycem( mazallah sonra koca forumu bozarım yaa )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5