İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Puanlama sistemi açılabilir ?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
KingTR' Alıntı:
ben zararlı kodlar taşıdığım için siteye yardım edemiycem kusura bakma iyinetadmin

Bu tip imali mesajlar postalayarak, ne foruma nede kendinize bir fayda saglamazsiniz. "keyfinebak.com" ile kisisel problemlerinizi ozelden halledin.
Biri sana laf etti diye arkani donup kustum ben demek sana eksi karizma puani kazandiri haberin olsun :)

K

KingTR

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:
Bu tip imali mesajlar postalayarak, ne foruma nede kendinize bir fayda saglamazsiniz. "keyfinebak.com" ile kisisel problemlerinizi ozelden halledin.
Biri sana laf etti diye arkani donup kustum ben demek sana eksi karizma puani kazandiri haberin olsun :)

yoq 5 yaşında çocuk değiliz burda küsme olayı değil.Ben türkiye'deki büyük forumların adminlerinden daha çok vb bilgisine sahip olduğumuda düşünüyorum(kendime ait bir hek yazabilidiğime göre).Bi 40 yılın başı yardım ediyim dedim(ukalalıkta yapmadım mesajlarımda).Hemen fesatlığa gitti konu.Çok bilenler varsa onlar yardım etsin.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
KingTR' Alıntı:
yoq 5 yaşında çocuk değiliz burda küsme olayı değil.Ben türkiye'deki büyük forumların adminlerinden daha çok vb bilgisine sahip olduğumuda düşünüyorum(kendime ait bir hek yazabilidiğime göre).Bi 40 yılın başı yardım ediyim dedim(ukalalıkta yapmadım mesajlarımda).Hemen fesatlığa gitti konu.Çok bilenler varsa onlar yardım etsin.

Hic de fesatliga gitmedi asinda, yerinde bir uyari yapildi.
Ama sen bunu abartip uzerine alindin, olay bu.
Cevap vermesen, ve o mesaja "evet oyle olaylar da mumkun dikkat etmek lazim ..." gibi bir mesaj yazsan, daha yerinde bir cevap olurdu.
Bilgili olmak guzel bisey, birak seni baskalari takdir etsin.

Neyse bu konuyu kapatalim, olur boyle seyler, alttan almakta fayda var.

K

KingTR

Misafir
konuyu niye üstelediğim cevabını pm olarak @keyfinebak.com a bildirdim.konu kapanmıştır.Arkadaşta benden özür diledi tatlıya bağlandı.Ama ben altan almayı sol kroşe ile karıştıran bir sporcuyum.:D.O yüzden bi daha olmaz böyle şeyler mesajını aldım iyinetadmin.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
"Karizma Puani" yerine "Katkı Puanı:" yazdim.
Hani, ne kadar katkida bulunuldugunu belirtsin diye.
Baska oneriniz varsa soyleyin lutfen.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak bilgi paylaştıkça güzel mesela pm de güzel bir bilginin daha sahibi yaptın beni... görmediğim bir yanı daha bana göstermiş oldun... şimdi daha dikkatli olurum... tekrar kusura bakma kingtr + iyinetadmin senin konunuda böldük ama sende kusura bakma...

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Rep Gücü:
Rep Puanı:

Pop. Gücü:
Pop Puanı:

Şeklindede olabilir. Ayriyetten isim kısımları sola alınsa nasıl olur?

BerkeSandal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Katkı Puanı:

yerine;

Tecrübe Puanı:
Katkı Puanı:
Gibi olabilirmi acaba?. Yani mesaj sayısı altta olursa iyi olur. Çünkü öyle alıştık :) Kişinin post sayısına bakayım derken direk göze batsın. Şimdi biraz ters olmuş gibi

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fazla aşırı olmazsa pr olabilir yani page rank yerine iyinet rank gibi :p
dahada karızmatik olabilir. böylede fena diil.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
adminimize bir örnek göstereyim. Reklam gibi algılanmaz umarım. Bu benim kendi forumum ve şu şekil yaptım: http://www.koforum.net/forum/showthread.php?t=204 Bu başlıkta sol kısımda Pop. verme puanı, kayıt sırası vs. var. Adminimiz bunu incelerse aynı şekilde yapabilir. Yani zevkler tartışılmaz tabi ama bana bu şekil hoş görünüyor.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Üstte kalması bence daha iyi, hem böyle alışılmış olması hemde çoğu webmaster forumunda o şekilde popüler olması. Sol tarafta durması ilginç olur.

K

KingTR

Misafir
ya o değilde sanırım iyinetadmin iki dakika ayırıpta ona 2 pm de anlatmaya çalıştığım şeyi uygulamak istemiyor yada bizi kaale almıyor

Tecrübe Puanı: 5 --> repleme gücü
Katkı Puanı: 10 --> rep puanı

bence bunlarda anlam yönünden hata var iyinetadmin 2 gündür ilgilenmiyorsun.Bi ayarla şunları yada yardım isteme :)

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben sol kısımdan bahsetmedim. Kayıt sırasını vs. örnek gösterdim + aklımdayken sorayım Moderatörlerin nickleri neden Lacivert. Kimin ne oldugunu anlayamayız bu şekilde.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5