Site adresi: www.PVPADASI.com
Site için istenen fiyat: Msn üzerinden görüşülecektir
Sitenin aylık getirisi: Sabit Reklam - link satışı
Sitenin açılış tarihi: 18-Jun-2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Forumu - Knight Online, Knight Online Private - Paylaşımlar, Metin2, WarRock, Counter Strike
Günlük hit sayısı, kaynak link: 800-1200 http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/pvpadasi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaşında - PR0
Hosting dahil midir değil midir: Dahil
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahil Değil
Dmoz kaydı varmı : Yok
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Hayır
Seo+backlink çalışması yapılmıştır ve kendi alanındaki keywords lerde ilk 1 ve 2 sayfalarda yer almaktadır.
İletişim bilgileri ; [email protected] , [email protected] , Özel Mesaj
NOT: Adsense başvurusu yapılmamıştır.
Site hakkında görüşleri konumda görmek istemiyorum. Sadece satış hakkında mesaj yazmanızı istiyorum.
İyi günler
Site için istenen fiyat: Msn üzerinden görüşülecektir
Sitenin aylık getirisi: Sabit Reklam - link satışı
Sitenin açılış tarihi: 18-Jun-2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Forumu - Knight Online, Knight Online Private - Paylaşımlar, Metin2, WarRock, Counter Strike
Günlük hit sayısı, kaynak link: 800-1200 http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/pvpadasi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaşında - PR0
Hosting dahil midir değil midir: Dahil
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahil Değil
Dmoz kaydı varmı : Yok
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Hayır
Seo+backlink çalışması yapılmıştır ve kendi alanındaki keywords lerde ilk 1 ve 2 sayfalarda yer almaktadır.
İletişim bilgileri ; [email protected] , [email protected] , Özel Mesaj
NOT: Adsense başvurusu yapılmamıştır.
Site hakkında görüşleri konumda görmek istemiyorum. Sadece satış hakkında mesaj yazmanızı istiyorum.
İyi günler